• 瀏覽: 1,470
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
跟她拍拖👫有兩年幾,初頭都係以試下既感覺走埋一齊!日子久了我覺得俾唔到幸福佢!但又唔知點開口?怕她唔開心難接受唔到!佢同佢屋企人都覺得我好!但我唔覺得自己對佢好好!
這個女子性格是不錯的,都就得自己!唯獨是她身邊好多男性朋友!經常傾whatsapp,FB,微信!出去玩、飲野都經常和唔識既男人碰杯、合唱歌曲,仲有時攞聯絡方式!我無去阻止!(心諗:如果佢遇到個更加好的、俾到佢想要我會退出)
政治方面佢係「黃」,佢只會說中國如何如何不好?
我自己是離婚人士!兒子共同揍!自己對女人不太信任!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢種情況依家很多見,發生變化嘅原因只系因為你冇咁愛佢了。

回覆 引用 TOP

日子久了可以說是親情了

回覆 引用 TOP

離異再選還需慎重

回覆 引用 TOP

我與春風皆過客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海灘瘦車手 於 2020-10-30 06:55 PM 發表

呢種情況唔好輕易選擇離異,很多日子久了都覺得系親情了,但生活需要調味劑,平淡之中仲系需要一些浪漫
師兄有見地👍👍

都係個句,你想要D乜,佢又想要D乜?
你唔好想比唔比到幸福,幸福係乜根本因人而異,
佢肯跟你,你又覺得無問題就OK架啦。
當然,如果佢想走,或者你頂佢唔順成日同其他男人玩,或者政治立場太唔同,咁就另一樣野啦。。

攤開嚟講,看看有沒有互相讓步妥協的可能

引用:
原帖由 天將繼續修行 於 2020-10-31 09:17 AM 發表

師兄有見地👍👍
好難政見唔同恐怕好多爭拗

引用:
原帖由 fwho 於 2020-10-31 08:23 PM 發表

都係個句,你想要D乜,佢又想要D乜?
你唔好想比唔比到幸福,幸福係乜根本因人而異,
佢肯跟你,你又覺得無問題就OK架啦。
當然,如果佢想走,或者你頂佢唔順成日同其他男人玩,或者政治立場太唔同,咁就另一樣野啦。。
對!但係我睇佢唔想走!我自己有時候都頂唔順佢啲控

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dooropener 於 2020-11-1 06:12 AM 發表

攤開嚟講,看看有沒有互相讓步妥協的可能
我試過都係咁講返post既野!到最後佢咪又係不了了事!跟住冷戰幾天囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-2 11:00 PM 發表

好難政見唔同恐怕好多爭拗
大家政見唔同都好少攞出來講了!反而係自己覺得「道不同不相為謀」!我唔會同女人拗

引用:
原帖由 天將繼續修行 於 2020-11-2 11:22 PM 發表

大家政見唔同都好少攞出來講了!反而係自己覺得「道不同不相為謀」!我唔會同女人拗
唔攞證件出嚟講,咁又冇乜大問題,攞出來講咪嗌交,但而家你係另一啲問題唔夾咁無辦法

引用:
原帖由 天才 於 2020-11-2 11:25 PM 發表

唔攞證件出嚟講,咁又冇乜大問題,攞出來講咪嗌交,但而家你係另一啲問題唔夾咁無辦法
師兄文字好小心呀👍👍
就係有另外啲問題唔知點處理好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]