• 瀏覽: 16,089
  • 回覆: 7
  • 追帖: 3
正正經經返工專心做野尷乜野尬
溝佢做乜發無聊話題無聊視頻、知唔知乜野人會咁做

熱賣及精選
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 19/10/2020 21:45 發表

你喜歡我也不給我送點禮物表示心意,別只說說而已好吧!
無聊視頻就係禮物

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 19/10/2020 21:58 發表

人家要禮物嘛,我的YSL唇膏快用完了...…..
早d講吖、依加咁夜咁早無得買

你要去愛一個人就要去做愛佢既事
即係有無見一個呀媽對自已親生仔、小朋友靠無聊話題無聊視頻就感受得到母愛

引用:
原帖由 車站紅色的水樽 於 20/10/2020 18:14 發表

樓主個我遭遇一樣, 我表白後 對方己怕了我 迴避我了,我都怪自己太早表明心跡,但唔表白又驚失去機會
表白我真係未使過、我諗表白唔係咁樣用法、試問有人向個女仔表白、個女仔做乜要跟、跟佢既理由係佢話鍾意我、咪傻啦
相當於我話靚仔、我睇起你、依加份工唔好返、聽日開始跟我揾食、你會點諗先、正常都問要做乜錢搵幾多、即係表白應該要囇冷、俾佢知無第二個俾到咁幸福過佢

引用:
原帖由 ivan003 於 20/10/2020 21:26 發表

謝謝你,事情出現了曙光…
今日她在公司不小心弄傷了手,(不嚴重)沒有多少人發覺…放工之後我按耐不住,發了WhatsApp問候了她的情況。
過了1小時才回覆我,她有點驚喜我發覺她受傷,還發了一個飛吻給我!!
我真係諗唔明,我真係唔識溝女…
對她來說我嘅位置在哪裏? ...
有無搞×錯、咁好機會、唉~~算把啦

弄傷了手不嚴重、你又唔係醫生
唔好話愛、鍾意既野你唔上心緊張既咩、你都唔鍾意佢、但又要佢鍾意你、咪自尋煩惱啦

其實覺得自己有錢就好啦,冇錢的話都唔係冇對應嘅辦法,呢啲錢都係因為用等你嚟溝我嘅方式結交異性,日子耐左發覺效果麻麻,咁自然就會想到有錢必定吸引到佢嚟,成件事簡單哂、好多年前我睇戲知有一種可以令條女自動上門同你扑野既叫情降既降頭,一於去學落降頭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]