• 瀏覽: 458
  • 回覆: 10
識得個42歲剩女,人唔靚又冇家底,又冇事業,衣著打扮好娘,但佢仲揾親友幫佢介紹男人佢識,佢仲想嫁。佢要求唔高但也唔算低,男人要有事業,有地方住至少有間公屋。大家覺得佢有冇病?

引用:
原帖由 凡間來了羊 於 2020-10-19 07:27 PM 發表

識得個42歲剩女,人唔靚又冇家底,又冇事業,衣著打扮好娘,但佢仲揾親友幫佢介紹男人佢識,佢仲想嫁。佢要求唔高但也唔算低,男人要有事業,有地方住至少有間公屋。大家覺得佢有冇病? ...
好低要求
起碼無要求靚仔

回覆 引用 TOP

佢無病,有事業,有公屋,好基本咋,唔通執紙皮,住天橋底咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間來了羊 於 2020-10-19 07:27 PM 發表

識得個42歲剩女,人唔靚又冇家底,又冇事業,衣著打扮好娘,但佢仲揾親友幫佢介紹男人佢識,佢仲想嫁。佢要求唔高但也唔算低,男人要有事業,有地方住至少有間公屋。大家覺得佢有冇病? ...
好基本的要求咋喎。有事業=有工作、有收入。
有地方住,公屋都唔緊要。嘩!唔洗儲錢買樓喎。
我夠哂資格,我有兩份工+私樓。有冇相p.m俾我?
啱啱俾個三十幾歲中女玩弄完。想有新感情俾我忘記過去。

塵世間一條迷途小毒L

回覆 引用 TOP

引用:

42歲打扮下仲可以好得,有公屋都算要求,咁有份工都算有事業了,有咩問題?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

引用:

西叔出沒注意

回覆 引用 TOP

引用:

出呢個post即係話俾人知你無業訓街

回覆 引用 TOP

要求有份工唔使訓街晤離譜

回覆 引用 TOP

又開新帳號?樓主檢討下,點解個個剩女寧願剩,都唔揀你???人哋要公屋啫,唔係要豪宅,你就係最基本最低要求都達不到!

回覆 引用 TOP

西西又發作

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-10-20 01:22 AM 發表

西西又發作
西才子紅到去自由講場👍🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]