• 瀏覽: 29,617
  • 回覆: 155
  • 追帖: 3
你哥真on9

回覆 引用 TOP

阿媽唔激屎都偷笑, 諗住貼d錢比個仔買樓,就算唔落媽名都唔緊要,自己個仔會醒水,點知..... 無眼睇,可以用錢解決到既問題都唔系問題都系幾雞野姐,講緊既層樓都幾球,不過加名。。先系難度最高,你阿嫂會話家陣唔系咪唔信得過我阿奶奶,你真系企繫到,一定無灣轉,關系變差

回覆 引用 TOP

仲衰過靠父幹,仲要母幹,仲要咁傻得可愛,可能阿嫂聽左都閹住半邊嘴笑,仲同班友講我奶奶好錫我比首期買樓仲用我個名

回覆 引用 TOP

關你蛋治咩

未見過咁on9嘅男人,業主凈係個女人,男人供借貸還款

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Neymar_JR 於 2020-10-26 12:19 PM 發表

點樣再分男人嗰50%? 分身家唔係男女一齊分咩?點解淨係分男人嗰分?女人嗰50%唔使分?
女人唔洗分畀男人

呢個係英國法律遺留落黎嘅傳統

Château de Versailles
引用:
原帖由 中午不安的救星 於 2020-10-19 06:20 PM 發表

我阿哥剛買樓, 首期我老母岀大部分, 供樓裝修我阿哥岀晒伹只落佢老婆名
我哋事後先知, 我老母嬲到震點解唔聯名, 好唔好晒幾萬叫我阿哥加返名? 好似好D
唔係一早事前講好?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2020-10-26 01:54 PM 發表

關你蛋治咩
唔關佢阿媽事,可能佢也不會出聲

引用:
原帖由 向楓 於 2020-10-26 02:55 PM 發表

唔關佢阿媽事,可能佢也不會出聲
老母親如此愚蠢,只有脫離關係

回覆 引用 TOP

落亞媽名 . 問題至大 . 將來亞媽走左 . 層樓要分錢就真係多數目要計 .

依家你亞媽出左首期 . 就係一個實數 . 就算要追還錢 . 都係一個實際數目 .

我係你地 , 就打鐵趁熱追返筆首期 . 迫佢加按又好 . 借財仔又好 . 老婆做雞又好 . 短時間之內清九左條數就算啦 .

引用:
原帖由 中午不安的救星 於 19-10-2020 06:20 PM 發表

我阿哥剛買樓, 首期我老母岀大部分, 供樓裝修我阿哥岀晒伹只落佢老婆名
我哋事後先知, 我老母嬲到震點解唔聯名, 好唔好晒幾萬叫我阿哥加返名? 好似好D
坦白講,你呀哥 真心蠢,唔加阿哥名,都應該加返阿媽名啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傑豬仔 於 22-10-2020 01:29 PM 發表

第二層先落老婆名唔得咩?我覺得一家之主一定係落男方名先。我至能憎d人乜都就曬個老婆。
男人就唔緊要,
如果有本事,
但佢系用老母d錢,
去就自己老婆😅😅😅
痴線。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-10-26 03:23 PM 發表

落亞媽名 . 問題至大 . 將來亞媽走左 . 層樓要分錢就真係多數目要計 .

依家你亞媽出左首期 . 就係一個實數 . 就算要追還錢 . 都係一個實際數目 .

我係你地 , 就打鐵趁熱追返筆首期 . 迫佢加按又好 . 借財仔又好 . 老婆做雞又好 . 短時間之內清九左條數就算啦 .
佢有能力借多d錢,就唔使呀媽出一大舊首期啦

定啲黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午不安的救星 於 2020-10-19 06:20 PM 發表

離婚追唔番,同老婆食住你阿哥

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]