• 瀏覽: 29,076
  • 回覆: 152
  • 追帖: 3
乜都驚就咪結婚喇! 今日今日仲邊有人用聯名買樓,除非條佬堅癈,收入低微才逼老婆聯名才上到會。
佢老母驚就咪比錢個仔買喇,沒出息。

引用:
原帖由 bri_che 於 2020-10-26 09:46 AM 發表

我阿哥又係咁,不過我阿媽知嘅。阿哥阿媽蠢無藥醫。 不過離婚分一半身家㗎嘛,寫邊個名都冇分別。
層樓冇男人名 係個女人分 男人全副身家

層樓50/50 到時係再分男方嘅50 = 全數冇左75%

Château de Versailles
老母岀首期果筆錢會還的話就唔怕啦

回覆 引用 TOP

有錢驚條毛

回覆 引用 TOP

不要加了,說出後會家變的,又一個老婆奴,說多傷感情,因過來人。

回覆 引用 TOP

我爸爸三層樓全是寫媽媽名😀因太愛我
媽媽!

回覆 引用 TOP

買之前應該講清楚,這世代父母兒女都要識保障自己

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 401 於 2020-10-22 09:39 AM 發表

肯定出事, 阿媽血本無歸
x100

回覆 引用 TOP

靠女人買嘅屋送女人?
除咗毫無孝心
更係軟飯男

哆啦A夢少女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yamade2017 於 2020-10-26 09:54 AM 發表

乜都驚就咪結婚喇! 今日今日仲邊有人用聯名買樓,除非條佬堅癈,收入低微才逼老婆聯名才上到會。
佢老母驚就咪比錢個仔買喇,沒出息。
條佬唔癈就唔會要佢老母比錢買喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Versailles 於 2020-10-26 10:02 AM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Versailles 於 2020-10-26 10:02 AM 發表

點樣再分男人嗰50%? 分身家唔係男女一齊分咩?點解淨係分男人嗰分?女人嗰50%唔使分?

係傻瓜還是真愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Versailles 於 2020-10-26 08:22 AM 發表

冇貨金 根本連聯名都唔應該 莫講話冇名

你大哥真係懞佬一名

做左廿年人用條陰莖去思考

冇啦 你當我賤口一句 你大哥等離婚啦

寧生個敗家仔 莫生個蠢鈍兒
呢個個案既係敗家仔,又係蠢鈍兒

回覆 引用 TOP

邊個出多啲寫邊個好啲喎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]