• 瀏覽: 30,283
  • 回覆: 156
  • 追帖: 3
心若在梦就在
最好兩公婆有名,快D加返你阿哥個名!

回覆 引用 TOP

講分錢,即刻仆返香港,衰格!

回覆 引用 TOP

好危

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午不安的救星 於 2020-10-19 06:20 PM 發表

我阿哥剛買樓, 首期我老母岀大部分, 供樓裝修我阿哥岀晒伹只落佢老婆名
我哋事後先知, 我老母嬲到震點解唔聯名, 好唔好晒幾萬叫我阿哥加返名? 好似好D
我表哥又係咁。。樓主阿媽出左幾多錢? 好危

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午不安的救星 於 2020-10-19 06:20 PM 發表

我阿哥剛買樓, 首期我老母岀大部分, 供樓裝修我阿哥岀晒伹只落佢老婆名
我哋事後先知, 我老母嬲到震點解唔聯名, 好唔好晒幾萬叫我阿哥加返名? 好似好D
你阿哥係要揾啲野來搞,叫佢快啲佢搞。
除非,佢老婆另外有棟樓係單你阿哥個名。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 opclk99 於 2020-10-20 09:32 PM 發表

係阿嫂買樓

係阿嫂冇啦啦有層樓

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

唔好生仔呀
同我屋企差唔多

我屋企仲大獲
幾個仔都係咁
心血少D命都唔長

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 揚楓 於 2020-11-4 02:43 PM 發表

係真愛呀,柏傲莊唔平架喎
咁放心寫你呀嫂個名
真呀,如果有人買柏傲莊落我個名
就算我係仔都想改性嫁比佢

引用:
原帖由 中午不安的救星 於 2020/10/19 18:20 發表

依家嘅男孩子,結婚前都系老婆最大……

回覆 引用 TOP

應該結左婚?
話時話 樓主潛哂水 單野係咪作架..

回覆 引用 TOP

Sometimes, he has no say in front of the wife and her family. He wants her body, he hopes for the relation, he wants to build up that marriage. He needs to sacrifice the money and property part. Women, in China, in HK likewise, need the feeling of safety. Even if the man dumps her in the future, she holds property, assets.

一個願打, 一個

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]