• 瀏覽: 2,949
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
熱賣及精選
腳踩兩隻船還蠻多藉口。我個人認為 呢種人出軌系遲早嘅事情,及時止損趁早離開佢才系正道。 開始你嘅新生活吧。

人生不能象做菜,把所有的料都准备好了才下锅。
引用:
原帖由 萬家可愛的盒子 於 2020-10-19 01:53 PM 發表

男朋友系一個好好嘅人,風趣幽默,事業有成,對我都特別好。我一路以為可以見到咁好嘅人系天對我恩賜

直最近先發現,佢系愛住我嘅同時,都鐘意住人哋。我想離開佢,但佢唔捨得我走,話我好重要,對佢只系同情,對我先系愛。我好痛苦,我頂唔順同人哋分享佢,都唔想失去佢。我應該點呀? ...
睇妳愛唔愛男朋友,如果只係同時中意咗另一個女仔而無出軌,我覺得可以俾多次機會佢,試問結咗婚亦會愛上其他人,唔通次次都離婚?

如果要分享,就咪啦

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-19 11:23 PM 發表

睇妳愛唔愛男朋友,如果只係同時中意咗另一個女仔而無出軌,我覺得可以俾多次機會佢,試問結咗婚亦會愛上其他人,唔通次次都離婚?

如果要分享,就咪啦 ...
男人無左新鮮感
就係咁啦

引用:
原帖由 醜女 於 2020-10-20 07:52 AM 發表

男人無左新鮮感
就係咁啦
最傷人的是要分享
應該慶幸未結婚就看清楚這個人。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 萬家可愛的盒子 於 2020-10-19 13:53 發表

男朋友系一個好好嘅人,風趣幽默,事業有成,對我都特別好。我一路以為可以見到咁好嘅人系天對我恩賜

直最近先發現,佢系愛住我嘅同時,都鐘意住人哋。我想離開佢,但佢唔捨得我走,話我好重要,對佢只系同情,對我先系愛。我好痛苦,我頂唔順同人哋分享佢,都唔想失去佢。我應該點呀? ...
好可惜妳的男朋友唔夠專情,如果佢好似逢係女仔都鐘意既話,妳要加倍留意了,佢有好高出軌風險 。
排除以上因素的話,他是非常好的一位男生,他愛妳要多多珍惜 。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家可愛的盒子 於 2020-10-19 01:53 PM 發表

直最近先發現,佢系愛住我嘅同時,都鐘意住人哋。我想離開佢,但佢唔捨得我走,話我好重要,對佢只系同情,對我先系愛。我好痛苦,我頂唔順同人哋分享佢,都唔想失去佢。我應該點呀?
對佢係同情......
咁你男朋友都幾有愛心,第日又要同情幾多個?

回覆 引用 TOP

其實你只係蠢。。。
佢愛你就唔會咁樣傷害你,
當你真係愛一個人,你覺得自己個心真係仲有空間容納另一位?
而當你個心真係可以容納到另一位,其實你已經覺得你而家既另一半,不及你既新歡,只不過係新歡未到手,唔想同而家身邊個一位劃清界線既姐。

引用:

直最近先發現,佢系愛住我嘅同時,都鐘意住人哋。我想離開佢,但佢唔捨得我走,話我好重要,對佢只系同情,對我先系愛。我好痛苦,我頂唔順同人哋分享佢,都唔想失去佢。我應該點呀?
睇你點睇,我就接受唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-10-22 11:08 PM 發表

其實你只係蠢。。。
佢愛你就唔會咁樣傷害你,
當你真係愛一個人,你覺得自己個心真係仲有空間容納另一位?
而當你個心真係可以容納到另一位,其實你已經覺得你而家既另一半,不及你既新歡,只不過係新歡未到手,唔想同而家身邊個一位劃清界線既姐。
花心當水泡用~

回覆 引用 TOP

可以吧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]