• 瀏覽: 5,265
  • 回覆: 208
本身耐不耐都會失眠,最近分手後就更難瞓得好,有朋友可以傾吓計嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 貴強勁的考試 於 2020-10-19 02:21 AM 發表

本身耐不耐都會失眠,最近分手後就更難瞓得好,有朋友可以傾吓計嗎?
我都剛分!但又未分得哂

引用:
原帖由 半頁進擊的工人 於 2020-10-19 02:28 AM 發表

我都剛分!但又未分得哂
即係重糾纏緊?但你自己想唔想分手?

引用:
原帖由 貴強勁的考試 於 2020-10-19 02:29 AM 發表

即係重糾纏緊?但你自己想唔想分手?
要怪只怪自己!我當然唔想分

引用:
原帖由 半頁進擊的工人 於 2020-10-19 02:28 AM 發表

我都剛分!但又未分得哂
咁你呢?因咩事分手呀?

引用:
原帖由 半頁進擊的工人 於 2020-10-19 02:30 AM 發表

要怪只怪自己!我當然唔想分
我都係被分手💔
不過我會咁睇,如果有嘗試挽留,但對方都係無反應/決絕,其實都決定左離開,咁繼續糾纏都無意思啦

引用:
原帖由 貴強勁的考試 於 2020-10-19 02:32 AM 發表

我都係被分手💔
不過我會咁睇,如果有嘗試挽留,但對方都係無反應/決絕,其實都決定左離開,咁繼續糾纏都無意思啦
你做咩事令到佢要同你分手?

引用:
原帖由 半頁進擊的工人 於 2020-10-19 02:33 AM 發表

你做咩事令到佢要同你分手?
我糾纏因為我知道佢仲愛我!但某d原因佢又原諒唔到我!佢都好決絕!

引用:
原帖由 半頁進擊的工人 於 2020-10-19 02:32 AM 發表

咁你呢?因咩事分手呀?
可能佢覺得我比左好大壓力佢啦,所以佢要離開我啩。不過點都好啦,既然佢決定要走,我都試過挽留,唔比反應已經係一個答案。既然人走茶涼,自己繼續死守都係無用啦。真係愛嘅,點都會努力維繫

引用:
原帖由 貴強勁的考試 於 2020-10-19 02:36 AM 發表

可能佢覺得我比左好大壓力佢啦,所以佢要離開我啩。不過點都好啦,既然佢決定要走,我都試過挽留,唔比反應已經係一個答案。既然人走茶涼,自己繼續死守都係無用啦。真係愛嘅,點都會努力維繫 ...
你比左咩壓力佢?ching 幾大年紀?

引用:
原帖由 貴強勁的考試 於 2020-10-19 02:36 AM 發表

可能佢覺得我比左好大壓力佢啦,所以佢要離開我啩。不過點都好啦,既然佢決定要走,我都試過挽留,唔比反應已經係一個答案。既然人走茶涼,自己繼續死守都係無用啦。真係愛嘅,點都會努力維繫 ...
咁你訓唔著唔多唔小都因為佢!無得再彌補?

引用:
原帖由 半頁進擊的工人 於 2020-10-19 02:37 AM 發表

你比左咩壓力佢?ching 幾大年紀?
其實我唔覺得自己比咩壓力佢,可能要佢陪我已經係壓力啩。我都30幾架啦

引用:
原帖由 半頁進擊的工人 於 2020-10-19 02:38 AM 發表

咁你訓唔著唔多唔小都因為佢!無得再彌補?
我放左手啦,不過要時間適應

引用:
原帖由 貴強勁的考試 於 2020-10-19 02:39 AM 發表

其實我唔覺得自己比咩壓力佢,可能要佢陪我已經係壓力啩。我都30幾架啦
咁你係咪成日都要佢陪?咁樣反而有反後果!

引用:
原帖由 貴強勁的考試 於 2020-10-19 02:40 AM 發表

我放左手啦,不過要時間適應
你都還好d!放左手!我岩岩先同我女朋友嘈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]