• 瀏覽: 9,640
  • 回覆: 59
  • 追帖: 3
同老婆感情轉淡,原因可能係對耐咗,滑咗牙,又可能係管教子女方面磨損關係,又可能係大家興趣、生活目標愈走愈遠。直情唔想攪嘢,佢琴日拖我,我都唔想。

自己都有女性朋友,有時幻想同佢一齊,未必要攪嘢,只是一齊出來吃飯,少少曖昧吓,(註:此情況並沒有實際發生,只是幻想),但有滿足感,好像把開心時間停留在一個短暫的時空裡。

大家有冇試過咁?

熱賣及精選
咁都算出軌??

引用:
原帖由 yuk777044 於 2020-10-19 09:21 AM 發表

咁都算出軌??
我覺得好似唔算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-19 12:55 AM 發表

同老婆感情轉淡,原因可能係對耐咗,滑咗牙,又可能係管教子女方面磨損關係,又可能係大家興趣、生活目標愈走愈遠。直情唔想攪嘢,佢琴日拖我,我都唔想。

自己都有女性朋友,有時幻想同佢一齊,未必要攪嘢,只是一齊出來吃飯,少少曖昧吓,(註:此情況並沒有實際發生,只是幻想),但有滿足感,好像把開心時間停留在一個短暫的時空裡。

大家有冇試過咁? ...
雖然同你情況唔同
但思想出軌都已經幾開心

回覆 引用 TOP

咁你出咗嘢未?

回覆 引用 TOP

小心上癮

引用:
原帖由 葵●靜 於 2020-10-19 05:00 PM 發表

小心上癮
真係爽YY咖

回覆 引用 TOP

如果有呢個諗法,好大機會下一步就會出軌

結婚係一種承諾,就算同老婆生活上有磨擦,都唔可以用來做出軌/準備出軌嘅藉口

回覆 引用 TOP

快啲去睇醫生

回覆 引用 TOP

只要你條賓周唔插入第個女人個閪,都唔算出軌

叫g啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-19 12:55 AM 發表

幻想老婆係你想搞嘅女性朋友,你可能會有所領悟!

回覆 引用 TOP

引用:

因小朋友,想多一想,不要使自己後悔,過來人上

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]