• 瀏覽: 9,918
  • 回覆: 59
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 19-10-2020 12:55 AM 發表

同老婆感情轉淡,原因可能係對耐咗,滑咗牙,又可能係管教子女方面磨損關係,又可能係大家興趣、生活目標愈走愈遠。直情唔想攪嘢,佢琴日拖我,我都唔想。

自己都有女性朋友,有時幻想同佢一齊,未必要攪嘢,只是一齊出來吃飯,少少曖昧吓,(註:此情況並沒有實際發生,只是幻想),但有滿足感,好像把開心時間停留在一個短暫的時空裡。

大家有冇試過咁?
去盡d,你會更開心!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中高蝦蟆 於 2020-10-19 03:48 PM 發表

思想出軌是為身體出軌的下一步
應該上一步是思想,下步才是身體。

Walkerholic 行行重行行
[url]https://www.youtube.com/channel/UCGFcvz9h10hflTfbb5tztTQ[/url]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-19 12:55 AM 發表

同老婆感情轉淡,原因可能係對耐咗,滑咗牙,又可能係管教子女方面磨損關係,又可能係大家興趣、生活目標愈走愈遠。直情唔想攪嘢,佢琴日拖我,我都唔想。

自己都有女性朋友,有時幻想同佢一齊,未必要攪嘢,只是一齊出來吃飯,少少曖昧吓,(註:此情況並沒有實際發生,只是幻想),但有滿足感,好像把開心時間停留在一個短暫的時空裡。

大家有冇試過咁?
只限思想都無乜大不了

引用:
原帖由 maytsui@ 於 2020-10-24 08:29 AM 發表

只限思想都無乜大不了
人始終都有七情六慾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-19 12:55 AM 發表

大家有冇試過咁?
啲性格咁怪嘅?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-21 08:07 AM 發表

嘩,見到呢d天使,唔好話思想出軌,直頭即時縮陽!
咁你不如成日諗住呢啲天使,就唔會思想出軌囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-23 08:22 AM 發表

要考慮
不過畀我揀多次做一定唔生仔
好幸福但生咗仔都後悔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙漠緊慎的P圖 於 2020-10-28 05:28 PM 發表

思想出軌系好正常嘅,只要肉體唔出軌就唔存在任何問題?
今日我同呢個女仔出去食飯

引用:
原帖由 沙漠緊慎的P圖 於 2020-10-29 09:56 AM 發表

只系食飯呀?冇發生其他嘅故事?
冇,坐咗餐廳傾咗一個下午,冇下文。

去睇醫生

回覆 引用 TOP

每個人應該都有過思想出軌

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]