• 瀏覽: 9,919
  • 回覆: 59
  • 追帖: 3
思想已經出軌,行動上少不免唔會發生出軌,原PO定小心喲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葵●靜 於 2020-10-19 05:00 PM 發表

小心上癮
呢又係事實,出軌咗一次就會有好多次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-19 12:55 AM 發表

同老婆感情轉淡,原因可能係對耐咗,滑咗牙,又可能係管教子女方面磨損關係,又可能係大家興趣、生活目標愈走愈遠。直情唔想攪嘢,佢琴日拖我,我都唔想。

自己都有女性朋友,有時幻想同佢一齊,未必要攪嘢,只是一齊出來吃飯,少少曖昧吓,(註:此情況並沒有實際發生,只是幻想),但有滿足感,好像把開心時間停留在一個短暫的時空裡。

大家有冇試過咁? ...
幻想同異性朋友出街已經扯到行,如果夢見對方投懷送抱,你會點諗?

回覆 引用 TOP

如果諗任毛孟靜會起頭,恭喜你了!

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michealp 於 2020-10-19 09:56 PM 發表

因小朋友,想多一想,不要使自己後悔,過來人上
你堅出軌或是差d出軌?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-19 12:55 AM 發表

同老婆感情轉淡,原因可能係對耐咗,滑咗牙,又可能係管教子女方面磨損關係,又可能係大家興趣、生活目標愈走愈遠。直情唔想攪嘢,佢琴日拖我,我都唔想。

自己都有女性朋友,有時幻想同佢一齊,未必要攪嘢,只是一齊出來吃飯,少少曖昧吓,(註:此情況並沒有實際發生,只是幻想),但有滿足感,好像把開心時間停留在一個短暫的時空裡。

回覆 引用 TOP

打個飛機冷靜下先啦。打完包你暫時忘記你D女性朋友

回覆 引用 TOP

試下囉

引用:
原帖由 mtchan 於 2020-10-20 05:02 PM 發表

試下囉
試吓出軌抑或試吓打飛機冷靜吓?

回覆 引用 TOP

其實再唔處理,你既幻想總有一天成為事實。。
關係只剩責任而無感情,根本已經唔係兩夫妻,只係同屋共住既兩個陌生人

有無一路諗一路打丁

回覆 引用 TOP

引用:

試下搵男人...

我意思係,試下搵啲frd傾下

回覆 引用 TOP

引用:

有埋細路個人空間受擠壓嘅現象好正常:老婆、仔女、屋企依叄樣嘢完全冇參與成份嘅話唔出軌應該都好正㗎。理論上。

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高

回覆 引用 TOP

出軌好刺激架,你都想條野插下其他閪啦,感受下其他女人個閪緊窄程度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fwho 於 2020-10-20 06:18 PM 發表

其實再唔處理,你既幻想總有一天成為事實。。
關係只剩責任而無感情,根本已經唔係兩夫妻,只係同屋共住既兩個陌生人
有時處理說易難行,對方唔肯去改,有咩辦法,我正正你所講其實真係似有名無實的夫妻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]