• 瀏覽: 1,040
  • 回覆: 7
Hello.
有無人住葵涌石籬安蔭石陰附近?
咁就方便一齊做運動跑步之類,想搵人監督住我。
頂,愈黎愈肥,肚腩粗到乜咁。
自己有屋企睇片做下運動,但好悶。
想join Keep fit club之類,有人一齊做感覺好d,逼到自己。
之前試過join physical 果d,經常比人捉住黎sell野,無癮⋯⋯

引用:
原帖由 happy~haha 於 2020-10-17 04:46 PM 發表

Hello.
想join Keep fit club之類,有人一齊做感覺好d,逼到自己。
之前試過join physical 果d,經常比人捉住黎sell野,無癮⋯⋯ ...
我可以搵你呀,我係肥仔+唔靚仔+唔高,你ok?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 happy~haha 於 2020-10-17 04:46 PM 發表

Hello.
之前試過join physical 果d,經常比人捉住黎sell野,無癮⋯⋯ ...
Join gym la

引用:
原帖由 貴肥沃的天才 於 2020-10-20 03:08 PM 發表

Join gym la
驚比人sell野,我咁大條水魚...

引用:
原帖由 happy~haha 於 2020-10-20 10:13 PM 發表

驚比人sell野,我咁大條水魚...
禁去康文處

引用:
原帖由 貴肥沃的天才 於 2020-10-20 10:14 PM 發表

禁去康文處
就想可以在屋企附近,有人陪我一齊做運動,平日時間都容易就,又唔使搭車出去

回覆 引用 TOP

引用:

Hello.
之前試過join physical 果d,經常比人捉住黎sell野,無癮⋯⋯
女性可以一齊去跑步

回覆 引用 TOP

我肥咗好多,以前92,而家起碼超過🔟磅,今日開始報線上玩拎獎牌玩走步機

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]