• 瀏覽: 20,327
  • 回覆: 134
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 Kelvincheung22 於 2020-10-17 10:22 AM 發表

為何女性 不能在公眾地方 如街頭、 泳池、沙灘等 如男性般 上身半裸? 常被歧視呢🤔 男女不是平等麼
不是歧視是被斜視........
男人裸露上半身會被無視....
男人就真係被歧視....

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天遠方的西瓜 於 2020-10-19 09:19 AM 發表

認為不公平,那就反抗,第一步就是公眾地方半裸出街
上半裸定下半裸先

回覆 引用 TOP

係因為自卑呀!亞洲人身材明顯唔夠歐美人好,人能力身材咩都有時,講野都霸氣客氣d,你睇睇鬼佬身高同鬼婆身材就知道啦!如果唔係嘅話,亞洲人唔會成日問埋呢d問題啦

回覆 引用 TOP

我絕對唔會反對

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kelvincheung22 於 2020-10-17 10:22 AM 發表

為何女性 不能在公眾地方 如街頭、 泳池、沙灘等 如男性般 上身半裸? 常被歧視呢🤔 男女不是平等麼
邊個話唔可以你咪去試吓囉

回覆 引用 TOP

引用:

你講呢啲,想滿足慾念咋?

回覆 引用 TOP

引用:

因為有男色魔,無女色魔

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○物離鄉貴,人離鄉賤
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
我唔反對!

回覆 引用 TOP

引用:

你是男定女吖?

回覆 引用 TOP

可以,你試下

回覆 引用 TOP

引用:

搵美國民主黨爭取祼體合法化,佢哋巧願意,索羅斯最L鐘意反道德

回覆 引用 TOP

引用:

相呢

回覆 引用 TOP

引用:

對 你可以帶胸圍

回覆 引用 TOP

所以香港咪就係無自由嘅地方囉,咁都唔比

回覆 引用 TOP

引用:

都係多左兩粒點姐

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]