• 瀏覽: 49,664
  • 回覆: 419
  • 追帖: 4
7年前住緊公屋, 大家二十幾歲, 我做緊一個會計文員仔,
而佢係一個保險SALES, 個個搵三四皮左右, 而我得一萬幾千,
最後因金錢同買樓問題鬧左分手。
於是我努力儲錢+借錢玩股票, 居然天助我也, 今時今日已有一層full paid自住,
最近同佢聯絡返, 出來食飯, 佢仲問我係咪仲做緊文員, 我話係,
依然西口西面, 到食完飯話返屋企, 我就同佢一齊落地鐵站,
跟住佢好驚訝問我, 你唔係住果條邨架咩, 做咩要搭地鐵,
我話我搬左好耐LU, 而家住緊呢度, 跟住佢全程態度急轉.....
其實除左睇錢之外, 其它各方面都好好, 性格又夾

中出即飛

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-17 09:49 AM 發表

中出即飛
😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-17 09:49 AM 發表

中出即飛
人渣

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 09:47 AM 發表

而佢係一個保險SALES, 個個搵三四皮左右, 而我得一萬幾千,
於是我努力儲錢+借錢玩股票, 居然天助我也, 今時今日已有一層full paid自住,
最近同佢聯絡返, 出來食飯, 佢仲問我係咪仲做緊文員, 我話係,
跟住佢好驚 ...
你都有決定喇仲要問?

引用:
原帖由 薏米水 於 2020-10-17 10:08 AM 發表

你都有決定喇仲要問?
但係其它方面又好好 除左貪錢之外

中出2次先飛

即係你本身無變,分別係有左層樓。而家你覺得有層樓,配得上佢了,所以考慮追翻佢?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
佢跟要你層樓加埋佢個名。。。。建議樓主將層樓轉阿媽名,跟住叫阿媽立番張平安紙。

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-10-17 10:14 AM 發表

即係你本身無變,分別係有左層樓。而家你覺得有層樓,配得上佢了,所以考慮追翻佢?
諗緊, 但係呢個女人睇錢好重

引用:
原帖由 Chan_Tai_Man 於 2020-10-17 10:18 AM 發表

佢跟要你層樓加埋佢個名。。。。
呢樣實無走雞啦, 如果結婚既話

回覆 引用 TOP

唔知....

回覆 引用 TOP

送D收息股俾佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 09:47 AM 發表

跟住佢好驚 ...
你所謂夾,只不過係配合你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持久男 於 2020-10-17 10:09 AM 發表

中出2次先飛
玩厭咗先飛, 記得做足安全措施 !🤫🤭😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]