• 瀏覽: 50,825
  • 回覆: 419
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-10-17 11:24 AM 發表

有錢變左你選佢,大把女傻仔,比條女食住一世,無鬼用
agree😏樓主應該年紀唔大,IQ偏低,唔識諗或缺乏人生經驗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 11:25 AM 發表

咁你都貪錢
君子愛財取之有道,我自己買得起波子,法拉利就未買得起😏

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-17 11:27 AM 發表

君子愛財取之有道,我自己買得起波子,法拉利就未買得起😏
咁你驚唔驚搵個男人正係想同你車震

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 11:30 AM 發表

咁你驚唔驚搵個男人正係想同你車震
學你話齋d男人睇中我都係因為我樣靚身材正,所以我唔結婚係唔會獻身既。所以呃蝦條呢樣嘢唔會發生係我身上,我有足夠智慧同定力抵擋d誘惑😏當然結左婚咪唔介意車震囉😏

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-17 11:33 AM 發表

學你話齋d男人睇中我都係因為我樣靚身材正,所以我唔結婚係唔會獻身既。所以呃蝦條呢樣嘢唔會發生係我身上,我有足夠智慧同定力抵擋d誘惑😏當然結左婚咪唔介意車震囉😏 ...
咁你係咪要揀d樣衰既男人
靚仔又有錢既, 結完婚出面都大把女, 震完你, 聽日震第二個

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 11:35 AM 發表

咁你係咪要揀d樣衰既男人
靚仔又有錢既, 結完婚出面都大把女, 震完你, 聽日震第二個
樣衰既男人一樣多女圍,只要有錢,d女就好似烏蠅咁。所以都係搵個靚仔,唔需要揸法拉利,總之要純品😏

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 09:47 AM 發表

7年前住緊公屋, 大家二十幾歲, 我做緊一個會計文員仔,
而佢係一個保險SALES, 個個搵三四皮左右, 而我得一萬幾千,
最後因金錢同買樓問題鬧左分手。
於是我努力儲錢+借錢玩股票, 居然天助我也, 今時今日已有一層full paid自住,
最近同佢聯絡返, 出來食飯, 佢仲問我係咪仲做緊文員, 我話係,
依然西口西面, 到食完飯話返屋企, 我就同佢一齊落地鐵站,
跟住佢好驚 ...
點解呢個故事我聽過數10次呢?主角的名稱換左下

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-17 11:37 AM 發表

樣衰既男人一樣多女圍,只要有錢,d女就好似烏蠅咁。所以都係搵個靚仔,唔需要揸法拉利,總之要純品😏
靚仔無錢, 你又會嫌人窮

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2020-10-17 11:37 AM 發表

點解呢個故事我聽過數10次呢?主角的名稱換左下
哈哈哈哈,笑死😂😂

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-17 11:38 AM 發表

哈哈哈哈,笑死😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 11:38 AM 發表

靚仔無錢, 你又會嫌人窮
睇開我d帖就知我唔係嫌貧愛富既人啦。

又係一個在家上網同去網吧上網既問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-17 11:40 AM 發表

睇開我d帖就知我唔係嫌貧愛富既人啦。
啊婆 咁你都窄窄地喎, 要靚仔又要唔花心,
婚前無得插插插, 除非閃婚啦, 如果唔係個男人實係性無能

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 11:01 AM 發表

但係某方面好正 好難忍手
好吊

回覆 引用 TOP

晒L氣,如果同樣拜金不如搵件新嘅。除非你骨格精奇冇得揀。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]