• 瀏覽: 50,786
  • 回覆: 419
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-23 06:28 PM 發表

咁勁?即係四百幾萬都係股票賺返來?咁你買得幾重下喔
就快第二層 啊婆如果你係靚女可以來參觀下

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-23 06:29 PM 發表

你而家買左乜股票呀?我諗我都要靠股票換樓,打工儲錢實在太慢😫

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-23 06:32 PM 發表

你而家買左乜股票呀?我諗我都要靠股票換樓,打工儲錢實在太慢😫
除左小米 其它唔話你G

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-23 06:35 PM 發表

除左小米 其它唔話你G
醒隻有錢賺既比我得唔得😫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-23 06:29 PM 發表

😫話得係阿婆當然又老又皺皮啦, 不過我可以帶埋我honey阿里妹妹上去睇樓,佢係靚女

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-23 06:41 PM 發表

😫話得係阿婆當然又老又皺皮啦, 不過我可以帶埋我honey阿里妹妹上去睇樓,佢係靚女
一晚兩條J你應付到嗎

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-23 06:48 PM 發表

一晚兩條J你應付到嗎
😫唔好諗埋一邊,話左帶埋honey阿里妹妹上去,點會睇下樓就同你啪啪啪?🤷‍♀️你地後生仔鍾意食快餐,唔啱婆婆我🤷‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-23 06:48 PM 發表

一晚兩條J你應付到嗎
唔好諗住食阿婆或毛手毛腳,因住我會出帖唱衰你,你都唔會咁傻啦嘛😏

你有權選擇更好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-10-17 09:47 AM 發表

7年前住緊公屋, 大家二十幾歲, 我做緊一個會計文員仔,
而佢係一個保險SALES, 個個搵三四皮左右, 而我得一萬幾千,
最後因金錢同買樓問題鬧左分手。
於是我努力儲錢+借錢玩股票, 居然天助我也, 今時今日已有一層full paid自住,
最近同佢聯絡返, 出來食飯, 佢仲問我係咪仲做緊文員, 我話係,
依然西口西面, 到食完飯話返屋企, 我就同佢一齊落地鐵站,
跟住佢好驚 ...
如果我係一個記仇架人:「算啦,搵另一個啦!」
因為你條女性格,好似我細佬女朋友,首先要有兩層樓,
一自住一收租,仲要唔使女方做,同供樓,男方收入要好穩定,先再考慮將來>結唔結婚,
但未有其他人選時,同居住先。
如果我係你家人當然希望你可以搵到另一個啦!係搵到~
不過真心唔講錢架女人好少,係好少~日日憂柴米油鹽,好咩!
佢搵得多過你,將來一齊相處有冇磨擦先係重點,佢係俾氣你受啫!唔係謀你身家,仲想佢點。大把人拍拖同居一兩年,叫男方轉層樓俾女方啦!跟住話 如果你為我地將來着想 快啲俾首期買第2個單位,但自己無份~供哦!
你揀人,人揀你。

回覆 引用 TOP

作估仔

光復黑暴🧟‍♂️時代垃圾🗑
五大訴求🖐雙手放頭🙆‍♀️
全部上鎖🔒缺一不可🙅‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-23 07:36 PM 發表

唔好諗住食阿婆或毛手毛腳,因住我會出帖唱衰你,你都唔會咁傻啦嘛😏
阿婆同抽插對話好富娛樂性,令人想入非非,請繼續

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-17 09:49 AM 發表

中出即飛
好賤

回覆 引用 TOP

男人養女人有咩問題??  

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]