• 瀏覽: 11,126
  • 回覆: 81
  • 追帖: 2
我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-10-16 10:15 PM 發表 
哥哥自從上香討睇到個廣告。。。結識附近美豔媽媽。。。佢想識個美豔媽媽。。。佢話睇完個廣告,撒夜難眠大家有無咩招數教我哥哥 。。。佢除了對投資有心得,其他野唔識,好難令媽媽有興趣,大家幫下哥哥牙 ...

美豔媽媽 \|/

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-10-16 10:15 PM 發表

哥哥自從上香討睇到個廣告。。。結識附近美豔媽媽。。。佢想識個美豔媽媽。。。佢話睇完個廣告,撒夜難眠大家有無咩招數教我哥哥 。。。佢除了對投資有心得,其他野唔識,好難令媽媽有興趣,大家幫下哥哥牙 ...
……見到梨唔開胃……

水泉澳有一個等緊你哥哥👏👏👏

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-16 10:16 PM 發表

美豔媽媽 \|/
😂😂😂

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-16 10:16 PM 發表

美豔媽媽 \|/
你做咩比人禁發言

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-10-16 11:04 PM 發表

佢好快連愛情都無
燈神禁言,星期一大升

引用:

點解呀,自己咪有媽媽,做乜要識附近美豔媽媽

只有叔叔先鐘意美豔媽媽,但你就自稱係哥哥

引用:

切鳥J!應該不會難眠眼吧🤔

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-16 10:50 PM 發表

😂😂😂
應該冇姑姑咁靚

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-10-16 11:16 PM 發表

佢係香討第二股神
叻叻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]