• 瀏覽: 732
  • 回覆: 13
事情是這樣,我和我的老公結婚5年,可是天天吵架,三天一小吵,五天一大吵,冷戰過,家都快被拆了,我現在不知道該要不要繼續生活,還是離婚。 你們有什麼事情是這樣,我和我的老公結婚5年,可是天天吵架,三天一小吵,五天一大吵,冷戰過,家都快被拆了,我現在不知道該要不要繼續生活,還是離婚。 你們有什麼好的意見?好的意見?

熱賣及精選
引用:
原帖由 鬼冢鴉雲 於 2020-10-16 05:27 PM 發表

事情是這樣,我和我的老公結婚5年,可是天天吵架,三天一小吵,五天一大吵,冷戰過,家都快被拆了,我現在不知道該要不要繼續生活,還是離婚。 你們有什麼事情是這樣,我和我的老公結婚5年,可是天天吵架,三天一小吵,五天一大吵,冷戰過,家都快被拆了,我現在不知道該要不要繼續生活,還是離婚。 你們有什麼好的意見?好的意見? ...
哈哈哈
勁簡單
如果妳仲愛佢
咪同佢玩禁室培欲lo
除晒佢啲衫褲
用條鐵鍊鎖住佢響厠所
唔聽話就打佢
逼佢食反自己啲屎
半年後佢應該永遠都會乖乖聽你話了

引用:
原帖由 鬼冢鴉雲 於 2020-10-16 05:27 PM 發表

事情是這樣,我和我的老公結婚5年,可是天天吵架,三天一小吵,五天一大吵,冷戰過,家都快被拆了,我現在不知道該要不要繼續生活,還是離婚。 你們有什麼事情是這樣,我和我的老公結婚5年,可是天天吵架,三天一小吵,五天一大吵,冷戰過,家都快被拆了,我現在不知道該要不要繼續生活,還是離婚。 你們有什麼好的意見?好的意見? ...
你唔好咁多嘢講乜都怨就冇嘢㗎喇🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:

其實…為咩事嘈!?

回覆 引用 TOP

引用:

因咩事嘈?因有第三者還是瑣碎事嘈?

回覆 引用 TOP

有沒有找過婚姻輔導員,或者心理輔導員?

引用:

結咗婚先入U 都唔知讚你活到老學到老好吖 定係話你逢帖必膠好

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=29483980

回覆 引用 TOP

引用:

你地係台灣結婚?

回覆 引用 TOP

引用:

Ctrl+V 唔使㩒兩次架

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2020-10-16 06:59 PM 發表

哈哈哈
勁簡單
如果妳仲愛佢
咪同佢玩禁室培欲lo
除晒佢啲衫褲
用條鐵鍊鎖住佢響厠所
唔聽話就打佢
逼佢食反自己啲屎
半年後佢應該永遠都會乖乖聽你話了
...
呢個... 太勁爆了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 箍麻 於 2020-10-18 12:23 AM 發表

Ctrl+V 唔使㩒兩次架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-16 09:29 PM 發表

有沒有找過婚姻輔導員,或者心理輔導員?
冇 呢 。

回覆 引用 TOP

係咪當娛樂

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]