• 瀏覽: 4,628
  • 回覆: 57
本主題由 brianso198 於 2020-11-4 07:29 PM 關閉
你地係用咩準則咖?

我個仔飲緊A+, 係朋友介紹
佢個仔都係飲A+大, 見佢一直都幾健康, 學野幾快幾醒

引用:
原帖由 LAICHIHOHOMEI 於 2020-10-16 03:57 PM 發表

你地係用咩準則咖?
我自己有做功課架
上網見人話HMO 對BB腸道同抵抗力都好, 所以先簡定要有HMO
之後見好多媽媽都會為奶粉加益生菌同DHA, 因為可以幫助肚仔同腦仔發展
見A+ NEURO PRO 有曬上面呢3個成份, 而且仲有埋MFGM, 價錢都係2百幾蚊唔貴, 所以就比BB試
試落幾夾, 所以繼續日日比BB飲

引用:
原帖由 Tai-GEM 於 2020-10-16 05:01 PM 發表

我個仔飲緊A+, 係朋友介紹
佢個仔都係飲A+大, 見佢一直都幾健康, 學野幾快幾醒
我個個都係飲A+,價錢唔貴同埋都多人揀,身邊幾個媽媽都係揀佢

引用:
原帖由 HughK50 於 2020-10-16 05:17 PM 發表

我自己有做功課架
上網見人話HMO 對BB腸道同抵抗力都好, 所以先簡定要有HMO
之後見好多媽媽都會為奶粉加益生菌同DHA, 因為可以幫助肚仔同腦仔發展
見A+ NEURO PRO 有曬上面呢3個成份, 而且仲有埋MFGM, 價錢都係2百幾蚊唔貴, 所以就比BB試
試落幾夾, 所以繼續日日比BB飲 ...
咁真係好似幾唔錯咁
bb 腦仔發展好緊要

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 HughK50 於 2020-10-16 05:17 PM 發表

我自己有做功課架
試落幾夾, 所以繼續日日比BB飲 ...
MFGM 好處係?

引用:
原帖由 LAICHIHOHOMEI 於 2020-10-17 04:56 PM 發表

咁真係好似幾唔錯咁
bb 腦仔發展好緊要
係呀, 腸道, 腦仔都可以發展好, 咁先全面

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsiubo2116 於 2020-10-17 06:01 PM 發表

我都比緊ne*rop*o
ONLINE買夠數仲有野送,好底
係呀, 我通常都係等有優惠/有野送先一次過買多D, 送埋貨真係夠方便

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ddeeff 於 2020-10-17 10:32 PM 發表

MFGM 好處係?
初乳成份黎, 對腦仔既認知發展好有幫助架

引用:
原帖由 Terre2501 於 2020-10-16 05:26 PM 發表

我個個都係飲A+,價錢唔貴同埋都多人揀,身邊幾個媽媽都係揀佢
有時見佢做promo,有禮物送,呢d時候買最抵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheungsiubo2116 於 2020-10-17 06:01 PM 發表

我都比緊ne*rop*o
ONLINE買夠數仲有野送,好底
請問而家有冇咩優惠?

引用:
原帖由 HughK50 於 2020-10-17 11:35 PM 發表

初乳成份黎, 對腦仔既認知發展好有幫助架
BB幾多個月可以開始飲呢隻??

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 LAICHIHOHOMEI 於 2020-10-18 03:29 PM 發表

BB幾多個月可以開始飲呢隻??
佢有1號, 即係初生都可以呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]