• 瀏覽: 3,077
  • 回覆: 53
熱賣及精選
咁一齊左幾耐?最近有無嘈過d咩?
男人冷淡未必係唔愛。

其實...感情係講個感覺.
佢就算真係好愛你又如何,你FEEL唔到,就係FEEL唔到,
所以唔好理佢係唔係仲鍾意你,要問既係自己想點?想佢對你熱情D,定係想搵過另一個男友?

引用:
原帖由 急焦活潑的科技 於 2020-10-16 02:38 PM 發表

男朋友非常冷淡,還有挽回慨必要咩 系唔系唔中意我了
我對d女厭左都係咁對佢,再等佢飛我

引用:
原帖由 goodday2020 於 2020-10-16 10:26 PM 發表

無錯...冷暴力係好多男人的絕招,等對方知難而退

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 急焦活潑的科技 於 2020-10-16 02:38 PM 發表

幾耐無搞你?

回覆 引用 TOP

引用:

有冇嘈吵?如果你發現佢唔鍾意你就趁早打算。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodday2020 於 2020-10-16 10:26 PM 發表

哦哦,咁你成日換畫啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-17 03:45 AM 發表

無錯...冷暴力係好多男人的絕招,等對方知難而退
咁樣做女人真係慘啦

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-17 04:34 PM 發表

咁樣做女人真係慘啦
又唔一定,女人變咗心一樣會用呢招

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-17 04:58 PM 發表

又唔一定,女人變咗心一樣會用呢招
女人都會咩?或者有啲人心好野性好報復心。

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-17 05:04 PM 發表

女人都會咩?或者有啲人心好野性好報復心。
唔係個個女人都想攤牌,比如已婚女人出去工作有婚外情,她都不會講的,但會對老公很冷淡,不肯房事,掂下佢都會好似仇人咁兇你。

男人呢,就算冷暴力,佢唔會話俾你知我依家冷暴力對待你,通常忙到留言都無時間覆,開始是幾個鐘,慢慢慢到夜晚先覆,最後就消失幾日。
佢一定回覆,不過女人等得咪等囉,女人哭,爆炸,男人會話“都話忙!你都攞黎嘈!” 如是者咪loop到女人講分手囉。

回覆打:嗯/在/好忙/是但/今日唔得公司開會/昨晚做到很晚回家就睡著了...

你睇到長期一兩個字回覆就明。
Morning call?  Say goodnight? 已成往事。

難得佢肯出來,見到你時苦口苦面...

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-17 05:39 PM 發表

唔係個個女人都想攤牌,比如已婚女人出去工作有婚外情,她都不會講的,但會對老公很冷淡,不肯房事,掂下佢都會好似仇人咁兇你。

男人呢,就算冷暴力,佢唔會話俾你知我依家冷暴力對待你,通常忙到留言都無時間覆,開始是幾個鐘,慢慢慢到夜晚先覆,最後就消失幾日。
佢一定回覆,不過女人等得咪等囉,女人哭,爆炸,男人會話“都話忙!你都攞黎嘈!” 如是者咪loop到女人講分手囉。

回覆打:嗯/在/好忙/是但 ...
你令到我認識更多男女之間感情嘅事,好多謝你睇你呢段留言明白到有啲人係鍾意找籍口,男女都有出現,但好似男人多啲喎。

吊厭左,分手啦,呢種人成日冷戰唔會開心

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]