• 瀏覽: 5,542
  • 回覆: 61
引用:
原帖由 急焦活潑的科技 於 2020-10-19 03:20 PM 發表

我覺得你講嘅真對,我依家也唔知自己想要乜,真嘅有點唔知所措了。
唔知係點,即係已經有答案。
呢D只係食之無味,棄之可惜。
其實去到呢個地步,關係已完,再拖都係睇下你搵到新歡先,定係佢飛你先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦活潑的科技 於 2020-10-19 05:14 PM 發表

冇吵過,就系之前有幾天我工作忙,日頭唔點回信息,后尾好一些了,佢就特咪冷淡。
見妳日頭無回信息,可能嬲左,又可能意為妳有第2個?
一齊左幾耐?

回覆 引用 TOP

男人冷淡了,就代表不愛了,別想挽回了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-17 06:05 PM 發表

你令到我認識更多男女之間感情嘅事,好多謝你睇你呢段留言明白到有啲人係鍾意找籍口,男女都有出現,但好似男人多啲喎。
多謝你鼓勵

男人天性怕麻煩,怕傷人,畢竟都係自己中意過既女人,通常怕女人一哭二罵,怕做衰人。

女人唔愛起上黎,真係無情到當男人無到,當住男人面去搵情人。

情情愛愛,離離合合,看淡了。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 急焦活潑的科技 於 2020-10-19 05:25 PM 發表

你講嘅感覺好有道理,順其自然吧,我也唔想每天像個怨婦一樣,大唔了就分手唄。
對著一個捨得對妳冷暴力既人,妳的痛苦唔會令佢心痛。妳越chur佢越驚越想逃避妳。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急焦活潑的科技 於 2020-10-19 05:30 PM 發表

多謝你哋 我己經決定放下啦 畢竟聽日很美好 我先去冷靜一會........
加油

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-19 11:46 PM 發表

多謝你鼓勵

男人天性怕麻煩,怕傷人,畢竟都係自己中意過既女人,通常怕女人一哭二罵,怕做衰人。

女人唔愛起上黎,真係無情到當男人無到,當住男人面去搵情人。

情情愛愛,離離合合,看淡了。 ...
明白,多謝你同我傾偈令我獲益良多,無論男女有啲人乜都做得出嚟嘅,如果當住喎男人面前出去溝情人,我諗唔會發生係我身上我唔會咁串㗎。

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-19 11:57 PM 發表

明白,多謝你同我傾偈令我獲益良多,無論男女有啲人乜都做得出嚟嘅,如果當住喎男人面前出去溝情人,我諗唔會發生係我身上我唔會咁串㗎。
妳當然唔會啦,我仲睇得出妳係好女仔,家庭和道德觀念重

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-20 12:00 AM 發表

妳當然唔會啦,我仲睇得出妳係好女仔,家庭和道德觀念重
我未結婚嘅,我冇自己搬出去住,係同父母一齊住,父母經常也有教育我同我傾偈嘅

讓你知難而退且有備胎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodday2020 於 2020-10-16 10:26 PM 發表

我對d女厭左都係咁對佢,再等佢飛我
通常等幾耐?

回覆 引用 TOP

可能識咗新歡, 貪新忘舊 ?決絕啲同男友提出分手, 睇吓佢又乜反應, 亦可能佢近排工作太忙忽略咗你或者唔再愛你 ?🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2020-10-17 03:45 AM 發表

無錯...冷暴力係好多男人的絕招,等對方知難而退
冷暴力就系佢喺壓抑本性搞你,必然系下了很大嘅決心搞你嘅,放手吧。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]