• 瀏覽: 5,550
  • 回覆: 61
引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-17 17:04 發表

女人都會咩?或者有啲人心好野性好報復心。
的確,呢招男女合用
其實冷暴力在精神攻擊方面,威力唔高,但對一般情況下最易得到想要的效果(例如你想現任變成前度令佢自己消失)

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-10-18 12:55 PM 發表

的確,呢招男女合用
其實冷暴力在精神攻擊方面,威力唔高,但對一般情況下最易得到想要的效果(例如你想現任變成前度令佢自己消失)
哦哦,你用過嗎?

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-18 12:57 發表

哦哦,你用過嗎?
這不是B仔的風格,要是B仔的話也只會把她一腳踢開,當然起腳前都仲會諗下後果

上次起腳果陣,係帶埋新果件去做呢場大龍鳳,都已經n年前的事了

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-10-18 01:09 PM 發表

這不是B仔的風格,要是B仔的話也只會把她一腳踢開,當然起腳前都仲會諗下後果

上次起腳果陣,係帶埋新果件去做呢場大龍鳳,都已經n年前的事了 ...
你咁暴力㗎?你曾經去過拆台

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-18 13:11 發表

你咁暴力㗎?你曾經去過拆台
不行嗎?
定係你又get錯左d野?😂

再拎返以前既野黎講,其實冇意思
而家都係食下花生算,唔同你玩落去了

睇人仆街不是最開心的嗎?🤣

引用:
原帖由 BB六歲 於 2020-10-18 01:16 PM 發表

不行嗎?
定係你又get錯左d野?😂

再拎返以前既野黎講,其實冇意思
而家都係食下花生算,唔同你玩落去了

睇人仆街不是最開心的嗎?🤣
我一知半解咋。
睇人仆街最開心咁又唔好

回覆 引用 TOP

真正喜愛那就可以試着挽留,要是都厭煩了,那就是機會分開。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]