• 瀏覽: 110,511
  • 回覆: 353
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 Yannifwy 於 2020-10-16 12:58 PM 發表

男朋友訓左教,佢手機有Whatsapp訊息,咁岩比我見到佢個女同事搵佢,個Message寫住: 你尋晚好正
之後我質問佢咩事,我男朋友口窒窒話果晚OT喺公司玩Board game 佢讚佢好好笑
之後仲一下DEL晒同佢D message 好懷疑佢出偷食 係咪已上床? ...
應該食完女同事隻鮑魚啫,叫你男朋友記得刷牙

熱賣及精選
引用:
原帖由 Yannifwy 於 2020-10-16 12:58 PM 發表

男朋友訓左教,佢手機有Whatsapp訊息,咁岩比我見到佢個女同事搵佢,個Message寫住: 你尋晚好正
之後我質問佢咩事,我男朋友口窒窒話果晚OT喺公司玩Board game 佢讚佢好好笑
之後仲一下DEL晒同佢D message 好懷疑佢出偷食 係咪已上床? ...
有乜好諗有乜好知🤷🏼‍♂️又冇証據又冇睇到就當有咁一係分手囉🤷🏼‍♂️要喺一齊就要信佢當冇呢件事🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:

吾好自己厄自己拉
我係男人

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2020-10-16 01:31 PM 發表

應該覺得開心,因為呢個係女同事whatsapp佢;如果……係男同事咁就
阿Q 精神 思維😆

去左時鐘酒店OT😂

回覆 引用 TOP

佢係玩扑game,唔係board game

回覆 引用 TOP

引用:

我同你上返補數

已出軌

回覆 引用 TOP

聞下佢有無香水味

我係現代人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yannifwy 於 16-10-2020 12:58 PM 發表

點正?邊度正?硬度?速度?瞄準度?all of the above?偷偷地回,便可知䁱!

回覆 引用 TOP

點正先?

回覆 引用 TOP

引用:

咁你咪派帽俾佢囉

回覆 引用 TOP

世上無吾食魚嘅貓,食完魚梗吾認啦,苗苗...

回覆 引用 TOP

我贈你體溫,你贈我興奮。

師傅教落:有頭髮就自然有辦法
九成系

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]