• 瀏覽: 128,900
  • 回覆: 378
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 祖與占 於 2020-10-16 01:26 PM 發表

你確定果個唔係男同事?!
🤣😂

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咁不如試下先開帖 不斷更新報告 再等以為有用的回覆再決定吧

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

刪除得就9成啦。。。如果無野直接用他台手機發他所講的野同條女。。試試就知道啦。但你要有分手準備。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2020-10-16 12:58 PM 發表

男朋友訓左教,佢手機有Whatsapp訊息,咁岩比我見到佢個女同事搵佢,個Message寫住: 你尋晚好正
之後我質問佢咩事,我男朋友口窒窒話果晚OT喺公司玩Board game 佢讚佢好好笑
之後仲一下DEL晒同佢D message 好懷疑佢出偷食 係咪已上床? ...
上咗啦,快啲報仇

回覆 引用 TOP

不樂觀……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

快快驗STD啦。關係咁亂

回覆 引用 TOP

即刻捉住佢隻鳥狂chok, 冇嘢出即係有嘢

回覆 引用 TOP

的確有可疑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2020-10-16 12:58 PM 發表

男朋友訓左教,佢手機有Whatsapp訊息,咁岩比我見到佢個女同事搵佢,個Message寫住: 你尋晚好正
之後我質問佢咩事,我男朋友口窒窒話果晚OT喺公司玩Board game 佢讚佢好好笑
之後仲一下DEL晒同佢D message 好懷疑佢出偷食 係咪已上床? ...
搞清楚件事先.
OT? 有冇證明? 比如send 出 send 入email,   文件save既時間..
玩board game? 有幾多人一齊玩? 證明佢幾點走? 佢又幾點返到屋企?

可疑就一定可疑, 但都要證明.

男男好正

佛渡有情

回覆 引用 TOP

男朋友想試返女仔 你就放過人啦。

阿仙奴

回覆 引用 TOP

引用:

哎!

回覆 引用 TOP

引用:

仲有懷疑喔?

期待2021.1.15 HK Bill 二讀,可以恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-10-16 04:22 PM 發表

搞清楚件事先.
OT? 有冇證明? 比如send 出 send 入email,   文件save既時間..
玩board game? 有幾多人一齊玩? 證明佢幾點走? 佢又幾點返到屋企?

可疑就一定可疑, 但都要證明. ...
好難叫佢證明,佢話佢開會傾嘢冇send email都得架,再講都係繼續嘈落去。
都係慢慢觀察再算

引用:
原帖由 sowina 於 2020-10-16 04:45 PM 發表

好難叫佢證明,佢話佢開會傾嘢冇send email都得架,再講都係繼續嘈落去。
都係慢慢觀察再算
依家佢做左D咁既野, 仲delete晒D message.
比機會佢證明, 如果佢都唔做.
咁......

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]