• 瀏覽: 128,802
  • 回覆: 378
  • 追帖: 7
射到噴泉咁,平時對你射唔出

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Yannifwy 於 2020-10-16 12:58 PM 發表

男朋友訓左教,佢手機有Whatsapp訊息,咁岩比我見到佢個女同事搵佢,個Message寫住: 你尋晚好正
之後我質問佢咩事,我男朋友口窒窒話果晚OT喺公司玩Board game 佢讚佢好好笑
之後仲一下DEL晒同佢D message 好懷疑佢出偷食 係咪已上床? ...
男朋友口窒窒代表心虛,一定有摸攬鍚,上過床的機會好大。

兩個男人爭仔大打出手時有所聞

回覆 引用 TOP

你用你男友手機影張你男友祼照比佢,如果個女同事冇咿嘩鬼叫即係有嘢啦!不過如果個女同事有咿嘩鬼叫,咁就輪到你兩個有嘢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜都唔好理 於 2020-10-16 14:22 發表

男朋友口窒窒代表心虛,一定有摸攬鍚,上過床的機會好大。
agger

回覆 引用 TOP

樓主衝動,應唔出聲,慢慢查

回覆 引用 TOP

肯定係,有乜找我傾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GreatMeatFat 於 2020-10-16 01:58 PM 發表

阿Q 精神 思維😆
帽事嘅帽事嘅,凡事向好嗰方面諗

回覆 引用 TOP

你尋晚(爆菊)好正…🤔😚😝

回覆 引用 TOP

一定係啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2020-10-16 12:58 PM 發表

男朋友訓左教,佢手機有Whatsapp訊息,咁岩比我見到佢個女同事搵佢,個Message寫住: 你尋晚好正
之後我質問佢咩事,我男朋友口窒窒話果晚OT喺公司玩Board game 佢讚佢好好笑
之後仲一下DEL晒同佢D message 好懷疑佢出偷食 係咪已上床? ...
串燒3兄弟

回覆 引用 TOP

樓主,不用怒,你聽我說一個真實的故事,我年青工作時,上個舊同事家中吃飯,他太太對我說,我現時非常好,宜家我先生對我很好,以前他放咗工就話約咗同事去歡樂時光吹下水,晚晚大約十點返家,我默不作聲,跟著我每晚半夜才歸家,經過一個星期,她老公忍不住問她放工去邊,她微笑回答,你去滾要洗錢,我出去就吾洗洗錢兼有禮品收,男人最驚帶綠帽,他先生立刻認錯,做回一個正常的男人,希望這個故事樓主有啟示.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-10-16 01:53 PM 發表

偷睇對方電話係缺德行為 我覺得你心智未合適拍拖  放過個男仔改變一下你自己先

你男友係好仔 咁都唔還你拖 發你脾四 如果我以前啲女人疑神疑鬼偷睇我電話而畀我知 我諗我會即刻叫佢走 ...
樓主係咁啱睇到咋,雖然情侶之間需要彼此空間、尊重、信任、私隱,但都係要互相忠誠先得㗎!

好正      人君子

回覆 引用 TOP

引用:

身有屎,你走喇,但佢好似好暴力?你小心佢打你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]