• 瀏覽: 11,160
  • 回覆: 90
  • 追帖: 2
我固然無興趣同佢上床之外,同佢夜半輕私語都冇啦。而且,閒聊時有時都自己講一半之後,吞返落肚,因為冇興趣講落去。唉!究竟我做乜呢?你問我我都唔知。有冇師兄身同感受?

熱賣及精選
真係好sad, 有冇話咩原因轉淡?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-16 12:22 AM 發表

我固然無興趣同佢上床之外,同佢夜半輕私語都冇啦。而且,閒聊時有時都自己講一半之後,吞返落肚,因為冇興趣講落去。唉!究竟我做乜呢?你問我我都唔知。有冇師兄身同感受? ...
中途轉基😮

大家婚後沒有行在同一條路一齊前進,有人行得慢(有人進步,有人唔上進),有人行唔同方向(興趣唔同)。
樓主的情況很sad.

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2020-10-16 12:22 AM 發表

我固然無興趣同佢上床之外,同佢夜半輕私語都冇啦。而且,閒聊時有時都自己講一半之後,吞返落肚,因為冇興趣講落去。唉!究竟我做乜呢?你問我我都唔知。有冇師兄身同感受? ...
有時講咩佢都惡聲惡氣,又話返你咁樣唔好。。。

回覆 引用 TOP

浪費時間

回覆 引用 TOP

好多女人唔知咩叫  manner,  鍾意跟身邊人發脾氣  .

引用:
原帖由 badman2024 於 2020-10-16 08:55 AM 發表

好多女人唔知咩叫  manner,  鍾意跟身邊人發脾氣  .
真係好多女性婚後都慣性動不動就發脾氣

所以男人最易就係...... walk away

引用:

其實男同女都會架。不過女人就小講出黎。真係好少有d雙方都有心keep既夫婦。

回覆 引用 TOP

發脾氣呢家野,就好睇生活質素啦。如果捱住過,辛苦,有小朋友,就一定面口有變。有無人可以24小時笑先

引用:
原帖由 scarlett.wong 於 2020-10-16 09:09 AM 發表

發脾氣呢家野,就好睇生活質素啦。如果捱住過,辛苦,有小朋友,就一定面口有變。有無人可以24小時笑先
咁就係,  唔係住千呎豪宅,  同個衰佬生D細路出來又不是金髮混血兒, 唔攞刀斬個衰佬已好賢淑.

回覆 引用 TOP

感同身受

回覆 引用 TOP

同感,好似各自生活,係同住同床及異夢,冇乜感覺冇造愛衝動

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]