• 瀏覽: 3,689
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
公司有男同事三十歲已是中高層,收入五六萬以上,
樣貌正常,樂於助人又陽光,很多男/女同事都跟他很友好,
肯定有女同事對他發姣,聽說他沒有女友,可能嗎?什麼原因?
我常常跟他訴心事,他都認真聽,他真的把我當朋友?

你喜歡他嗎?

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-15 08:28 PM 發表

你喜歡他嗎?
有一點好感,我已經很主動給他機會,難道他不想交女友?

引用:
原帖由 晚間喜歡了名錶 於 2020-10-15 08:29 PM 發表

有一點好感,我已經很主動給他機會,難道他不想交女友?
會唔會基民呀?

引用:
原帖由 東方珍珠 於 2020-10-15 08:30 PM 發表

會唔會基民呀?
怎樣分辨?開玩笑問他是不是基民?

引用:
原帖由 晚間喜歡了名錶 於 2020-10-15 08:33 PM 發表

要靠你嘅技巧問

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間喜歡了名錶 於 2020-10-15 08:33 PM 發表

你確實佢冇女朋友或者唔講你聽呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間喜歡了名錶 於 2020-10-15 08:24 PM 發表

我常常跟他訴心事,他都認真聽,他真的把我當朋友? ...
佢基㗎🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

他說沒有女朋友,但他有老婆

直接明/暗示,或主動身體接觸!

回覆 引用 TOP

引用:

傾計傾到高興時埃埋啲,請佢食小小波餅,
又或不覺意之間在佢面前輕微走光,試下有沒返應。

回覆 引用 TOP

或者試下傾開計時,了解一下係咪受過情傷,而家唔敢再付出感情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間喜歡了名錶 於 2020-10-15 08:24 PM 發表

我常常跟他訴心事,他都認真聽,他真的把我當朋友? ...
因為佢有男友

回覆 引用 TOP

gay佬? 或者未穩到中意。。

Oman~

回覆 引用 TOP

幾時開始有伴侶要公告天下?佢唔講俾人知佢有女朋友犯法嗎?

呢啲男人就係知道自己係荀盤,啲發姣中女就會好似螞蟻痴蜜糖咁湧埋去,佢既可以享受溫柔體貼但又唔駛任何付出,何樂而不為?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]