• 瀏覽: 1,478
  • 回覆: 17
對方出軌 分我手 真係對佢又愛又恨咁
而家快兩個月喇,我忙咗 平日好少諗ex架喇
但晚晚都發惡夢見到ex 半夜醒,好辛苦
點算?
有無人試過,或者成功有方法走出黎?(搵過新的唔算)

熱賣及精選
我年半了,仍然掛住佢
我都係被分手💔,對方出軌

回覆 引用 TOP

是想走出分手的陰影還是噩夢,還是兩個都想。只有重新找一個就能解決一切了。

回覆 引用 TOP

係咁架啦,比D時間自己

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newday99 於 2020-10-14 06:23 AM 發表

點算?
有無人試過,或者成功有方法走出黎?(搵過新的唔算) ...
同情。

我試過,初分手時做夢都哭醒坐起來擦眼淚。

不知道怎麽安慰你,到現在我還會夢到他。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
朝朝訓醒好似仲愛佢 但晏就醒神啲就知自己係唔習慣一個人,有野想講 都唔係下下有人聽

回覆 引用 TOP

情至深,傷至痛!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newday99 於 2020-10-14 06:23 AM 發表

點算?
有無人試過,或者成功有方法走出黎?(搵過新的唔算) ...
狂聽音樂麻醉自己可以嗎?

回覆 引用 TOP

狂做運動,找一個更好的自己,去遇見下一個更好的人

回覆 引用 TOP

男人要拎得起放得低,
派帽的女人唔值得留戀

引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 15-10-2020 01:00 發表

同情。

我試過,初分手時做夢都哭醒坐起來擦眼淚。

不知道怎麽安慰你,到現在我還會夢到他。
之後沒有新戀情?

我好懷疑我的ex女友們今時今日有冇想過我,更唔洗講佢地會夢見自己.
尤其初戀分幾個月就有新仔,成個人變晒,說話幾無情.

可能你是被分手吧?

出廠設定:全(不)能防守協調型(男性)
目標:簡單生活找到生命伴侶互相扶持走下去
氣場:中弱
性格:扮野咸濕
興趣:睇戲,跳舞,貓,超巿
鍾意既女人: 有禮貌,專一; 不感興趣: 可愛系(玩就冇所謂)
引用:
原帖由 HEGSWF 於 18-10-2020 12:46 發表

男人要拎得起放得低,
派帽的女人唔值得留戀
岩呀,男女都係. 出得軌既, 其實同出賣你冇分別.
你會愛一個出賣你既人嗎? 你愛就可能要愛埋佢去出軌, 今日出軌, 同日後都出軌.

回憶下同佢快樂回憶爽過算吧,
為左佢出賣你傷心吧, 但不要用留戀個戀字, 人格上佢唔值得人愛.

點都好, 加油!!

鍾意既女人: 有禮貌,專一; 不感興趣: 可愛系(玩就冇所謂)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 協調型 於 2020-11-29 01:09 AM 發表

之後沒有新戀情?

我好懷疑我的ex女友們今時今日有冇想過我,更唔洗講佢地會夢見自己.
尤其初戀分幾個月就有新仔,成個人變晒,說話幾無情.

可能你是被分手吧?
無,我要求分手,其實男人想分手唔需要講,佢地都唔會講出口,只會唔應女人,或者好忙。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 29-11-2020 01:31 發表

無,我要求分手,其實男人想分手唔需要講,佢地都唔會講出口,只會唔應女人,或者好忙。
有交帶好d, 無謂拖住人拖住自己.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]