• 瀏覽: 13,283
  • 回覆: 61
最近一年同一個拍咗十年拖嘅男朋友分開咗,响呢段期間咁啱有個男同事嗰太太都跟咗第二個男人走咗外地,掉低咗佢同嗰仔响香港,我哋响呢段日子成日收工一齊玩(每次都有其他同事)可能見得多,我發覺已經鍾意佢,我唔想鍾意佢,可以點做?

熱賣及精選
果斷出擊

必需要離婚才好一起

點解要咁做呢?

引用:
原帖由 天天不安的盡頭 於 2020-10-16 10:05 AM 發表

點解要咁做呢?
感覺呢啲嘢好難控制自己,我就係唔想自己咁,壞處太多

你要咁做就想好你以後要面對乜?梗系點做系你嘅自由。

引用:
原帖由 天天不安的盡頭 於 2020-10-16 10:14 AM 發表

你要咁做就想好你以後要面對乜?梗系點做系你嘅自由。
我諗到一個方法,就係現階段同佢保持距離,就算有其他朋友我都唔同佢出街, 電話whatsapp都盡量少聯絡, 希望我嘅感覺無咁大

掛住佢同埋做自己

引用:
原帖由 中午野性的結他 於 2020-10-14 04:42 AM 發表

最近一年同一個拍咗十年拖嘅男朋友分開咗,响呢段期間咁啱有個男同事嗰太太都跟咗第二個男人走咗外地,掉低咗佢同嗰仔响香港,我哋响呢段日子成日收工一齊玩(每次都有其他同事)可能見得多,我發覺已經鍾意佢,我唔想鍾意佢,可以點做? ...
未分開即係唔會分開

引用:
原帖由 goodday2020 於 2020-10-17 11:04 AM 發表

未分開即係唔會分開
真係咁咩?佢講到好憎佢老婆,攞晒啲錢跟佬走

引用:
原帖由 樓下浪漫的女俠 於 2020-10-16 07:46 PM 發表

掛住佢同埋做自己
繼續掛住佢?做自己即係繼續比自己沉迷落去?

引用:
原帖由 中午野性的結他 於 2020-10-17 11:51 AM 發表

咁仲唔立即1秒同佢離婚?仲等?冇立即離,根本就唔會離

引用:
原帖由 中午野性的結他 於 2020-10-14 04:42 發表

最近一年同一個拍咗十年拖嘅男朋友分開咗,响呢段期間咁啱有個男同事嗰太太都跟咗第二個男人走咗外地,掉低咗佢同嗰仔响香港,我哋响呢段日子成日收工一齊玩(每次都有其他同事)可能見得多,我發覺已經鍾意佢,我唔想鍾意佢,可以點做? ...
冷靜D,
無未來的。
他應該即時去搞離婚

分開簡單抹去往事極難

引用:
原帖由 中午野性的結他 於 2020-10-17 11:51 AM 發表

好多男人吾想離婚 又想tum住你先都系甘講
講到佢老婆幾吾好 冇左愛嫁啦
但為左個仔 吾可以冇左啊媽
系吾愛既咪離左婚再搵過個
搵藉口拖住你咋麻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]