• 瀏覽: 11,985
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-14 11:19 PM 發表

咁你既世界比較複雜啦。普通人身邊會食煙既女人一般都係mk妹、白粉妹黑社會果d。正常女人冇人會食煙。總之食煙既男人或女人,我都覺得層次低。通常食煙既女人應該有抑鬱症,好極端 ...
我係自閉人,識嘅人都係texting認識,真人極少見

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-14 11:19 PM 發表

咁你既世界比較複雜啦。普通人身邊會食煙既女人一般都係mk妹、白粉妹黑社會果d。正常女人冇人會食煙。總之食煙既男人或女人,我都覺得層次低。通常食煙既女人應該有抑鬱症,好極端 ...
佢哋唔喺你面前食,唔代表佢完全無食。內歛高手
表面好似好乖好純、挑通眼眉話頭醒尾深藏不露
通常佢哋嚮往自己係比較潮、覺得食煙有點型酷。一般都係佢哋本身外型條件不俗、食煙食得幾好睇
反叛在骨子裡,但好識為自己打算嗰種
我講緊嘅係80後、90後

回覆 引用 TOP

引用:

你覺得複雜,係因為啲人喺你面前無流露呢一面

回覆 引用 TOP

大學呢個要求好基本。靚仔唔係話要好似袁偉豪咁,好似馬國明咁醜樣但讀過大學已經接受到。反而袁偉豪冇讀大學接受唔到,不過佢又釣到金龜先勁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-14 12:47 PM 發表

當然學歷一定要大學以上??
家景一般既男人入到大學既機會率,先得果1%,話就話唔睇錢,實際上學歷都關乎家底問題,
香港地大學學位依家野,根本要有錢先讀得,20幾萬-30萬學費,唔係個個普通家庭比得起............ ...
周街大學生,不過有錢在物質社會重要D
口講錢唔重要,最後因錢分手

回覆 引用 TOP

Skip 膠貼

短度闊瘋五呎乘五呎四方變態賤格枯井快啲去買塊鏡照照自己個屎樣先啦!連失明人士都話腳趾都唔俾你啜呀,垃圾枯井!

太空船有兩艘,懞炳就一大班~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xobanana 於 2020-10-15 11:02 AM 發表

Skip 膠貼
呢隻自卑心重自尊心強自大狂冇人愛嘅殘枯井,向來只出膠帖精神自慰!

太空船有兩艘,懞炳就一大班~~
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-13 11:58 PM 發表

睇下d男人話女人睇男人有錢就會自動打開雙腿。其實係冇錢既女人先會注重男人既荷包有幾多錢。有錢既女人鍾意靚仔多d,睇下超蓮搵男朋友都搵靚仔。

我睇男人第一要靚仔,唔係話要好靚仔,啱眼緣即可,身心健康第二位,第三性格溫柔心地好乖仔唔會出去蒲,當然專一忠誠唔會周圍撩女都係好重要。當然學歷一定要大學以上。食煙果d男人就一定接受唔到。因為我自己連酒都唔飲。完全冇不良嗜好,所以搵個簡單、健康、正常既男士係我 ...
你好有才華

回覆 引用 TOP

有自信係好,但你一定100%係剩女

引用:
原帖由 公園瘦蝦米 於 2020-10-15 12:12 PM 發表

有自信係好,但你一定100%係剩女
冇錯啊,我嫁得出應該要還神😏

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-10-14 05:27 AM 發表

馬國明都叫醜樣?
即係證明你地d港女要求離晒地
馬明只係有d老,未至於醜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WangTank 於 2020-10-14 07:40 發表

你想揀有學歷既靚仔 但有學歷既靚仔唔會揀你
如果有學歷又靚仔又條件既揀你就唔洗日日響到叫春啦
一語中的

稭首天中天 ~ 毫光遍大千 ~ 八風吹不動 ~ 端坐紫金蓮………………………………

回覆 引用 TOP

醒目女 靚基因係傳俾下一代
唔打得都要睇得
始終對一世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-15 12:16 PM 發表

冇錯啊,我嫁得出應該要還神😏
咁妳有冇搵人捽過碟呀?🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右