• 瀏覽: 11,987
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-14 05:58 PM 發表

總之食煙比人感覺層次好低,你慢慢享受啦,橫掂與我無關😂

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大致上同意樓主所講嘅要求,不過我就覺得靚仔無本心,同埋無安全感,所以普通ok順眼就得啦!
我之前都係唔ok食煙,結果兩個ex都係食煙。

引用:
原帖由 dragonfruit316 於 2020-10-14 06:48 PM 發表

大致上同意樓主所講嘅要求,不過我就覺得靚仔無本心,同埋無安全感,所以普通ok順眼就得啦!
我之前都係唔ok食煙,結果兩個ex都係食煙。
就係你呢啲仆街撚埋啲戇鳩嘢🤷🏼‍♂️啲樣撚衰嘅作出嚟㗎咋🤷🏼‍♂️有冇本心係睇人唔係睇樣🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-13 11:58 PM 發表

睇下d男人話女人睇男人有錢就會自動打開雙腿。其實係冇錢既女人先會注重男人既荷包有幾多錢。有錢既女人鍾意靚仔多d,睇下超蓮搵男朋友都搵靚仔。

我睇男人第一要靚仔,唔係話要好靚仔,啱眼緣即可,身心健康第二位,第三性格溫柔心地好乖仔唔會出去蒲,當然專一忠誠唔會周圍撩女都係好重要。當然學歷一定要大學以上。食煙果d男人就一定接受唔到。因為我自己連酒都唔飲。完全冇不良嗜好,所以搵個簡單、健康、正常既男士係我 ...
難怪我成日比女溝喇!

原來如此!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-13 11:58 PM 發表

睇下d男人話女人睇男人有錢就會自動打開雙腿。其實係冇錢既女人先會注重男人既荷包有幾多錢。有錢既女人鍾意靚仔多d,睇下超蓮搵男朋友都搵靚仔。

我睇男人第一要靚仔,唔係話要好靚仔,啱眼緣即可,身心健康第二位,第三性格溫柔心地好乖仔唔會出去蒲,當然專一忠誠唔會周圍撩女都係好重要。當然學歷一定要大學以上。食煙果d男人就一定接受唔到。因為我自己連酒都唔飲。完全冇不良嗜好,所以搵個簡單、健康、正常既男士係我 ...
靚仔和有錢的十成十花心。

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2020-10-14 12:15 PM 發表

你講緊我啊??我講我第二靚仔,沒人敢講第一的
😂你幾幽默呀😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯真空的筍盤 於 2020-10-14 08:27 PM 發表

靚仔和有錢的十成十花心。
有錢醜樣都大把女埋身啦,何況靚仔又有錢,d女一定好主動倒貼😂

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-14 08:30 PM 發表

有錢醜樣都大把女埋身啦,何況靚仔又有錢,d女一定好主動倒貼😂
請你注意多人運動會受傷的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-10-14 07:00 PM 發表

就係你呢啲仆街信撚埋啲戇鳩嘢🤷🏼‍♂️啲樣撚衰嘅作出嚟㗎咋🤷🏼‍♂️有冇本心係睇人唔係睇樣🤷🏼‍♂️
我咪話我唔睇樣囉🙄

回覆 引用 TOP

各花入各眼

回覆 引用 TOP

有錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2020-10-14 12:05 AM 發表

又要靚仔又要大學,咁7多要求,你選人,人選你
比幾舊水洗樓叫G都大把國藉唔駛煩
讚同,愛都係要互相嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JV3733 於 2020-10-14 09:23 AM 發表

我唔係話要好有錢,但你要我陪你去食幾十蚊一餐飯我係唔會去
到時又會講一啲真心都冇,女人就是這樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-14 05:58 PM 發表

總之食煙比人感覺層次好低,你慢慢享受啦,橫掂與我無關😂
其實我曾經認識嘅異性緣重嘅女仔都有食煙,但控制到自己想食就食、唔食就唔食,無煙癮。個女仔唔喺你面前食煙你會睇唔出嗰種
佢哋眼角好高,睇中嘅甚至交往嘅男人都係英美一流大學男,對自己要求都高好進取
其實好多嘢係睇唔出
女仔係要內歛叛逆反而受男人歡迎。但通常係叛逆在骨子裡,表面打扮極簡單已經吸引到人、偏靜唔係聲大大、唔係靜到自閉白痴嗰種。其實佢哋內裡有點白鴿眼醒目聰明擅長觀察控制,通常都唔衰得唔被人話得且好勝
佢哋內心對自己環境及待遇條氣唔順、認為自己值得更好。但唔會俾人知,係需要陌生人傾心事時才會透露

引用:
原帖由 今天野生的馬桶 於 2020-10-14 11:15 PM 發表

其實我曾經認識嘅異性緣重嘅女仔都有食煙,但控制到自己想食就食、唔食就唔食,無煙癮。個女仔唔喺你面前食煙你會睇唔出嗰種
佢哋眼角好高,睇中嘅甚至交往嘅男人都係英美一流大學男,對自己要求都高好進取
其實好多嘢係睇唔出
女仔係要內歛叛逆反而受男人歡迎。但通常係叛逆在骨子裡,表面打扮極簡單已經吸引到人、偏靜唔係聲大大、唔係靜到自閉白痴嗰種。其實佢哋內裡有點白鴿眼醒目聰明擅長觀察控制,通常都唔衰得 ...
咁你既世界比較複雜啦。普通人身邊會食煙既女人一般都係mk妹、白粉妹黑社會果d。正常女人冇人會食煙。總之食煙既男人或女人,我都覺得層次低。通常食煙既女人應該有抑鬱症,好極端

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]