• 瀏覽: 11,991
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-14 12:47 PM 發表

當然學歷一定要大學以上??
家景一般既男人入到大學既機會率,先得果1%,話就話唔睇錢,實際上學歷都關乎家底問題,
香港地大學學位依家野,根本要有錢先讀得,20幾萬-30萬學費,唔係個個普通家庭比得起............ ...
吓?而家週街大學生喎……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
熱賣及精選
唔怪之得我溝唔到女,我樣衰+冇大學學位

回覆 引用 TOP

仲要一定經常比到機會你開帖

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

又靚仔又有錢嘅不過對住妳就性無能冇食慾

回覆 引用 TOP

你揀人,人揀你。我有錢都揀有腦靚女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-13 11:58 PM 發表

睇下d男人話女人睇男人有錢就會自動打開雙腿。其實係冇錢既女人先會注重男人既荷包有幾多錢。有錢既女人鍾意靚仔多d,睇下超蓮搵男朋友都搵靚仔。

我睇男人第一要靚仔,唔係話要好靚仔,啱眼緣即可,身心健康第二位,第三性格溫柔心地好乖仔唔會出去蒲,當然專一忠誠唔會周圍撩女都係好重要。當然學歷一定要大學以上。食煙果d男人就一定接受唔到。因為我自己連酒都唔飲。完全冇不良嗜好,所以搵個簡單、健康、正常既男士係我 ...
如果靚仔但又牙籤仔又如何呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2020-10-14 01:07 PM 發表

吓?而家週街大學生喎……
香討唔係太可信。好奇怪
兒登雖然係打手大本營,嚴重挑撥離間帶風向輿論洗腦,但兒登整體會貼地好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-14 12:35 PM 發表

食煙一定接受唔到。幾靚仔都係咁話。飲酒如果酗酒都冇辦法接受,好恐怖。
咁唔食煙食白粉呢?🤷🏼‍♂️又接受到冇?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-10-14 02:01 PM 發表

咁唔食煙食白粉呢?🤷🏼‍♂️又接受到冇?🤷🏼‍♂️
肯定接受唔到啦,你個腦壞左定IQ太低??見我要求大學生就應該知我唔會睇中白粉仔同mk仔啦

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-14 02:03 PM 發表

肯定接受唔到啦,你個腦壞左定IQ太低??見我要求大學生就應該知我唔會睇中白粉仔同mk仔啦
食鴉片呢?🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-14 02:03 PM 發表

「大學生」、「白粉」、「MK」
呢三件事並非互相排斥。絕對可以同時存在㗎喎

回覆 引用 TOP

所以妳還沒找到
暫時只能繼續叫春

回覆 引用 TOP

掉番轉,男人靚仔兼大學畢業,係咪都想搵番個年輕貌美有內涵有學識0既女朋友??

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-10-14 12:47 PM 發表

當然學歷一定要大學以上??
家景一般既男人入到大學既機會率,先得果1%,話就話唔睇錢,實際上學歷都關乎家底問題,
香港地大學學位依家野,根本要有錢先讀得,20幾萬-30萬學費,唔係個個普通家庭比得起............ ...
香港窮人讀大學免費,很多私立大學都收生不足,學費仲平過幼稚園喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿嘉絲 於 2020-10-14 02:49 PM 發表

掉番轉,男人靚仔兼大學畢業,係咪都想搵番個年輕貌美有內涵有學識0既女朋友??
當然啦,乜人識返乜人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]