• 瀏覽: 1,080
  • 回覆: 15
本人今年先要25,但長期俾人話我顯成熟

其實咪姐係顯老囉T^T

而且唔知係唔係自己心理作用

每次照鏡都覺得自己蘋果肌好似有d下垂feel

而且唔笑戈陣右邊臉因為下垂,睇落有一條明顯嘅紋路

oh my god!! 唔通呢d就係傳說中嘅初老症狀

唉!我係唔係都到咗要去做醫美嘅年紀

有冇人可以俾我d建議我…在線等啊

熱賣及精選
可以去保養下,做美國hifu或thermage flx. 但而家都戴晒口罩…我就著重眼及以上部分多d....

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

我先24都已經有d下垂,蘋果肌下垂導致都有法令紋
可能係我長期熬夜導致嘅…
前排先同我阿媽係到討論要唔要去做醫美好

回覆 引用 TOP

我系一笑就出魚尾紋,煩死人了。

回覆 引用 TOP

早D做仲好啦

回覆 引用 TOP

我打算去做醫美!最近有在觀望中!
等疫情過咗就安排!

回覆 引用 TOP

有明顯紋路嘅話,我估應該係法令紋啦
但樓主唔好太擔心啦
膠原蛋白慢慢流失係正常嘅啦~~
我自己嘅話,我都係定期去台灣做注射拉提
但如果唔敢做醫美嘅話,化妝都係可以改善嘅

化妝可以係可以,但驚男朋友覺得卸妝之後變咗一個人
想問下你都去邊間做醫美,我都想試試
仲有想問下有冇推薦適合我呢種嘅療程~~

引用:
原帖由 Hyuanaa 於 2020-10-13 11:04 PM 發表

本人今年先要25,但長期俾人話我顯成熟

其實咪姐係顯老囉T^T

而且唔知係唔係自己心理作用

每次照鏡都覺得自己蘋果肌好似有d下垂feel

而且唔笑戈陣右邊臉因為下垂,睇落有一條明顯嘅紋路

oh my god!! 唔通呢d就係傳說中嘅初老症狀

唉!我係唔係都到咗要去做醫美嘅年紀

有冇人可以俾我d建議我…在線等啊 ...
係咪你塊面唔夠膠原蛋白,顯得老同埋皮膚容易下垂?

引用:
原帖由 Hyuanaa 於 2020-10-19 06:06 PM 發表

化妝可以係可以,但驚男朋友覺得卸妝之後變咗一個人
想問下你都去邊間做醫美,我都想試試
仲有想問下有冇推薦適合我呢種嘅療程~~
我都係去x立皮膚科,係空姐fd推薦給我嘅
我每次去基本都係填小小蘋果肌,改善下法令紋咁
就係去做注射拉提這類比較多,你都可以睇呢類型嘅
我覺得你嘅需求同我應該差唔多
醫生本人好專業,你都可以先諮詢睇下佢嘅專業意見

回覆 引用 TOP

thermage?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前晚性感的水管 於 2020-10-19 10:52 AM 發表

有明顯紋路嘅話,我估應該係法令紋啦
但樓主唔好太擔心啦
膠原蛋白慢慢流失係正常嘅啦~~
我自己嘅話,我都係定期去台灣做注射拉提
但如果唔敢做醫美嘅話,化妝都係可以改善嘅 ...
想問下台灣做拉提會平過香港嗎?做機?我8過一間問thermage價錢,同香港差唔多

回覆 引用 TOP

https://lslskin99.pixnet.net
樓主大大,你都可以睇下呢篇文章
感覺同你宜家嘅情況幾似
而且裡面都有介紹d唔同嘅材質

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mymycony 於 2020-10-20 11:21 AM 發表

係咪你塊面唔夠膠原蛋白,顯得老同埋皮膚容易下垂?
我之前去塊面又係咁,後尾去左L記到做facial,膚質同前幾個月比差勁遠,下垂問題都幫我改善埋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]