• 瀏覽: 6,648
  • 回覆: 55
  • 追帖: 3
佢好好,好就我。
我地都算夾,個人係悶啲,同埋sex方面唔太夾,成日整痛我。
之前出咗去酒店staycation, 講真都冇乜mood攪. 每次都係交功課feel .......

熱賣及精選
同其他人疼冇?

回覆 引用 TOP

搵人幫手
一定幫到你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中純情的膠袋 於 2020-10-13 11:06 AM 發表

佢好好,好就我。
之前出咗去酒店staycation, 講真都冇乜mood攪. 每次都係交功課feel .......
有冇含同口爆吞精先

爆PM未?

引用:
原帖由 袋中純情的膠袋 於 2020-10-13 11:06 AM 發表

佢好好,好就我。
通常老公係安全感
情人先可以滿足

引用:

佢好好,好就我。
做人要知足丫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 袋中純情的膠袋 於 2020-10-13 11:06 發表

佢好好,好就我。
以前同其他人有冇痛過?有冇其它唔舒服?

回覆 引用 TOP

盡顯智慧

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

可以跟他溝通一下

回覆 引用 TOP

引用:

佢好好,好就我。
咁有冇諗住改善?🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:

佢好好,好就我。
老公係甘 情人吾會

回覆 引用 TOP

如果你可以逼佢改,你想佢改咩丫?

回覆 引用 TOP

耐左會咁,但難得成為夫妻,又對你好,要好好珍惜,起碼我都無咁既幸福,有時間多d溝通,多d講甜蜜說話

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>

回覆 引用 TOP

引用:

佢好好,好就我。
會唔會係大家冇咗戀愛既感覺

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]