• 瀏覽: 2,143
  • 回覆: 22
我和老公結婚三年,我哋之間有個女兒,我生完孩子唔到六個月陣我發現佢出軌了。之後佢並冇想我認錯,反而覺得我冇照顧到佢嘅家人,佢繫心情唔好才會和呢個女人出去飲酒,呢一年嚟我很郁悶,真嘅系喺痛苦中過嚟,我想離婚但系周圍人包括我嘅家人覺得離婚真嘅對孩子唔好。之後我身邊出現了另外一個男人,佢對我很好,我覺得我愛上佢了,但系呢時候我老公佢為了孩子會好好嘅,我唔知該點辦!

熱賣及精選
好好和老公過日子吧

別想太多了,生活充滿誘惑,身邊人才能到老。

引用:
原帖由 仲夏活潑的蝦蟆 於 2020-10-13 11:03 AM 發表

我和老公結婚三年,我哋之間有個女兒,我生完孩子唔到六個月陣我發現佢出軌了。之後佢並冇想我認錯,反而覺得我冇照顧到佢嘅家人,佢繫心情唔好才會和呢個女人出去飲酒,呢一年嚟我很郁悶,真嘅系喺痛苦中過嚟,我想離婚但系周圍人包括我嘅家人覺得離婚真嘅對孩子唔好。之後我身邊出現了另外一個男人,佢對我很好,我覺得我愛上佢了,但系呢時候我老公佢為了孩子會好好嘅,我唔知該點辦! ...
各有各玩囉.玩完識返屋企就得.出去做過D乜唔好提,亦唔同問對方.

唔好攪到個細路.

塵世間一條迷途小毒L
樓主:
你先有婚姻後有愛情。
係正常。

人生 , 當過咗適婚年齡之後(男60女50),
假如係單身嘅話,先係真正可以去享受
愛情 , 直至晚年歸去。  RV356484
....................................................................
年青後生時,談戀愛為婚姻為家庭 ;
然而 , 失敗了錯過了而到中年,才覺
悟而懂得開放。將自己餘生寄託於
愛情之上。
中國人嘅文化,唔太懂愛情,只識婚嫁
論娶。以家庭生活為中心,以傳宗接
代為人生目的而去生活。
這種傳統觀念,埋歿了此生尋找愛情
的美好機會。
...........................................................
我先經歷婚姻,後再遇愛情。
我睇得好透。

看來樓主除左唔識handle,仲連低調模式都冇⋯⋯

PS:識handle既你做左食家啦🤣

これが人の夢、人の望み、人の業!
引用:
原帖由 barabara 於 2020-10-19 05:12 PM 發表

各有各玩囉.玩完識返屋企就得.出去做過D乜唔好提,亦唔同問對方.

唔好攪到個細路.
你講嘅也系,只要玩夠了還知回家就行了。

引用:
原帖由 連續明名車 於 2020-10-20 10:03 AM 發表

你講嘅也系,只要玩夠了還知回家就行了。
你應該仲後生
試吓地下情先
唔試一直會好奇
試咗唔得
以後話唔定會更加愛老公

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 萬家緊慎的西瓜 於 2020-10-15 05:16 PM 發表

好好和老公過日子吧
但系老公曾經慨態度真慨讓我失望了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 王大全 於 2020-10-19 03:52 PM 發表

別想太多了,生活充滿誘惑,身邊人才能到老。
系渠在外面先和別人搞曖昧慨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 barabara 於 2020-10-19 05:12 PM 發表

唔好攪到個細路.
可系呢個點做慨到呢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]