• 瀏覽: 37,071
  • 回覆: 217
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 binn5000 於 2020-10-13 09:58 AM 發表

最近經常與朋友到健身房以及游泳池,
而在健身房跟游泳池的更衣室中,
總能見到形形色色的人。
特別是在健身,
放好東西時就直接全裸,
當然其中也有很多年輕人也就直接全裸去洗澡,
但會圍浴巾再去沖澡。當然也有人至少會穿內褲
但也有朋友覺得一些身材好的人,或者天賦異稟的人
都會故意在更衣間炫耀自己的身材或者私處。

大家會介意在外空間全裸嗎?
或者自己會全裸嗎? ...
人哋想搵d志同道合嘅一齊沖涼,你咪阻住人啦!或者你試吓走埋去一齊後生仔傾下計囉!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
正常

娛樂

回覆 引用 TOP

根本無人理 

回覆 引用 TOP

選擇裸體嘅人,其實係自己蝕底左……而家手機影相咁方便,俾人偷影左,咁就慘囉

回覆 引用 TOP

唔除衫點洗身呀?

回覆 引用 TOP

唔除衫點沖涼?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 binn5000 於 2020-10-13 09:58 AM 發表

最近經常與朋友到健身房以及游泳池,
而在健身房跟游泳池的更衣室中,
總能見到形形色色的人。
特別是在健身,
放好東西時就直接全裸,
當然其中也有很多年輕人也就直接全裸去洗澡,
但會圍浴巾再去沖澡。當然也有人至少會穿內褲
但也有朋友覺得一些身材好的人,或者天賦異稟的人
都會故意在更衣間炫耀自己的身材或者私處。

大家會介意在外空間全裸嗎?
或者自己會全裸嗎? ...
沖涼唔著衫,你可以接受嗎?

回覆 引用 TOP

Why not

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AKB-48 於 2020-10-14 12:10 AM 發表

咁有錢都唔執?
執就小心後面個樹窿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上奇壽包 於 2020-10-13 03:57 PM 發表

都是女性,怕什麼
我有次去浸溫泉,更衣室內換泳衣,裸上身,同時見到一個Tb,當時佢同女朋友一齊,大家見到大家嘅時候其實好尷尬😳

回覆 引用 TOP

有冇人一感覺倒有人望自已裸體同jerjer ,就想充血,但我唔係gay

回覆 引用 TOP

樓主講男定女?

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false

回覆 引用 TOP

同性更衣室無所謂啊,大家都一樣無所謂,只系有人身材好些愛喺別人面前賣弄和炫耀。

回覆 引用 TOP

游完水,沖完涼出黎,一定係全裸,不覺有問題

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]