• 瀏覽: 1,983
  • 回覆: 26
真的很迷人,特別是雙臂有動作時,
肩胛骨的曲線,讓整個背部都很美

熱賣及精選
流晒口水

回覆 引用 TOP

事實如此。

回覆 引用 TOP

曲線美, 長腿都很美 !

引用:
原帖由 binn5000 於 2020-10-13 09:55 AM 發表

真的很迷人,特別是雙臂有動作時,
肩胛骨的曲線,讓整個背部都很美
你。。。曲線串d女

回覆 引用 TOP

又係冇圖討論

通常係瘦底嘅女背脊同膊頭曲線會靚D...

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false
引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-10-14 09:49 AM 發表

又係冇圖討論
呢個背脊唔錯...

Debug:
-----------------------------------------
@多明戈 咁都俾你搵到呀

引用:
原帖由 持久男 於 2020-10-14 10:25 AM 發表

@多明戈 咁都俾你搵到呀
人地係YOUTUBER...

Debug:
引用:
原帖由 多明戈 於 2020-10-14 10:10 AM 發表

呢個背脊唔錯...
得半個背脊,仲要out focus……

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-10-14 10:36 AM 發表

得半個背脊,仲要out focus……
呢張點?

人地唔係賣肉, 好難搵到張成個背脊露哂的...

Debug:
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]