• 瀏覽: 27,713
  • 回覆: 163
  • 追帖: 2
佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
所以我就黑面啤住佢都有五六秒,冇理佢。
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望既。所以都啤佢一眼,冇理佢。
過左幾分鐘,我遇到個餐廳問題冇人問,咪問下個後生仔,好彩佢都幾有風度,對我頭先啤佢唔理佢並冇記仇,耐心地答我。咁佢個白衫女朋友咁啱返來,望左我一眼,唔算有敵意不過好冷漠,大概係:「呢個邊個呀?」果種,冇佢條仔咁熱情仲識得對我微笑。
我發覺我而家係小鮮肉殺手,好有潛力拆散小鮮肉同佢女朋友果種。之前有次有個小鮮肉幫我按鐘,佢條女呷醋呷到出晒面,一路鬧一路打佢,好搞笑,令我覺得條女真係「不懂事」😂

熱賣及精選
阻人拍拖

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
是咁的。

話說我同老豆阿妹去大乜乜堂食果陣有個中年阿姑個樣兇神惡剎咁。

說時遲,那時快。突然我感覺到有股怨氣飄過來。

咁小弟咪轉身一望,Oh no,咁就唔小心同左怨氣阿姑四目交投。咁小弟唯有用禮貌而不失尬尷既微笑望一望果位阿姑咁囉。

之後阿妹就打哂眼息咁,好明顯就叫我唔好望。然後老豆就係我耳邊講話:阿仔小心啲丫,老豆我正話觀察左個阿嬸,呢啲老姑婆見到係咁後生靚仔一定會借啲意查你家宅丫!!!

豈料!一坐返埋位,個阿姑就借啲意問長問短。好彩小弟既太極功夫都唔差。耍走左個怨氣大姑咁咋!

後來,我同阿妹講。你第日好快啲嫁左佢,唔係就好似果位阿姑咁,充滿怨氣。點知阿妹個衰女仲啤返人轉頭。

好彩個大姑冇當街發爛渣啫!!!

姑姑個樣似周慧敏?

吾想話你!

人可以無知,但不可以不知道自已的無知!
心態好的人,一輩子都好!

回覆 引用 TOP

小鮮肉殺手:「你對住我笑乜鳩呢?」

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
個女仔行開去攞嘢果陣,
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
你仲衰撚過西才子🤷🏼‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:

佢地堂食。
個女仔行開去攞嘢果陣,
有無帶?口罩

咪發夢,夠鐘起身喇!

回覆 引用 TOP

引用:

佢地堂食。
個女仔行開去攞嘢果陣,
傻冬姑一停藥就出事
下次覆診記得叫精神科醫生開足一年365日既藥比你

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-13 12:48 AM 發表

姑姑個樣似周慧敏?
發夢果陣時

引用:
原帖由 zxcvbnm741 於 2020-10-12 11:54 PM 發表

是咁的。

話說我同老豆阿妹去大乜乜堂食果陣有個中年阿姑個樣兇神惡剎咁。

說時遲,那時快。突然我感覺到有股怨氣飄過來。

咁小弟咪轉身一望,Oh no,咁就唔小心同左怨氣阿姑四目交投。咁小弟唯有用禮貌而不失尬尷既微笑望一望果位阿姑咁囉。

之後阿妹就打哂眼息咁,好明顯就叫我唔好望。然後老豆就係我耳邊講話:阿仔小心啲丫,老豆我正話觀察左個阿嬸,呢啲老姑婆見到係咁後生靚仔一定會借啲意查你家宅丫 ...
agreed

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬寒靚老爺 於 2020-10-12 11:41 PM 發表

阻人拍拖
白痴

人長靚咗,冇辦法架

回覆 引用 TOP

咁早出飛機文

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]