• 瀏覽: 28,294
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 冬寒靚老爺 於 2020-10-13 08:17 PM 發表

Sorry, 我點錯,我講樓主13點🤭🤭

熱賣及精選
引用:
原帖由 商界長長主題 於 2020-10-13 08:22 PM 發表

Sorry, 我點錯,我講樓主13點🤭🤭
我就話點一頭霧水嘅

回覆 引用 TOP

女版(可能係)西叔!😂

回覆 引用 TOP

日日叫春,但又得唔到!😂

回覆 引用 TOP

見到 笑容 微笑,咁果個......

個口罩呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zxcvbnm741 於 2020-10-12 11:54 PM 發表

是咁的。

話說我同老豆阿妹去大乜乜堂食果陣有個中年阿姑個樣兇神惡剎咁。

說時遲,那時快。突然我感覺到有股怨氣飄過來。

咁小弟咪轉身一望,Oh no,咁就唔小心同左怨氣阿姑四目交投。咁小弟唯有用禮貌而不失尬尷既微笑望一望果位阿姑咁囉。

之後阿妹就打哂眼息咁,好明顯就叫我唔好望。然後老豆就係我耳邊講話:阿仔小心啲丫,老豆我正話觀察左個阿嬸,呢啲老姑婆見到係咁後生靚仔一定會借啲意查你家宅丫 ...
有防 👌👉有守,有中路👍

回覆 引用 TOP

樓主可能漏左M,條裙有漬人地先望住妳

回覆 引用 TOP

情場殺手,小鮮肉都鍾意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 irnang 於 2020-10-13 06:30 AM 發表

發夢果陣時
應該唔錯啦!

回覆 引用 TOP

男人你都可以迷咗,男女通吃,你要長多好睇

回覆 引用 TOP

唔好成日係度幻想啦😌😌😌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 koimo 於 2020-10-13 12:17 PM 發表

又一個標準港女性格。
yes

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
所以我就黑面啤住佢都有五六秒,冇理佢。
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
笑你做死一世,唉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
所以我就黑面啤住佢都有五六秒,冇理佢。
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
你唔帶口罩咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zxcvbnm741 於 2020-10-12 11:54 PM 發表

是咁的。

話說我同老豆阿妹去大乜乜堂食果陣有個中年阿姑個樣兇神惡剎咁。

說時遲,那時快。突然我感覺到有股怨氣飄過來。

咁小弟咪轉身一望,Oh no,咁就唔小心同左怨氣阿姑四目交投。咁小弟唯有用禮貌而不失尬尷既微笑望一望果位阿姑咁囉。

之後阿妹就打哂眼息咁,好明顯就叫我唔好望。然後老豆就係我耳邊講話:阿仔小心啲丫,老豆我正話觀察左個阿嬸,呢啲老姑婆見到係咁後生靚仔一定會借啲意查你家宅丫 ...
雖然你同樓主都係作故仔,但係你嘅故仔就合情合理好多喇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]