• 瀏覽: 28,303
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 另一個天堂 於 2020-10-13 05:26 AM 發表

有無帶?口罩
以前系有無安全套,依家變成有無帶口罩

熱賣及精選
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
所以我就黑面啤住佢都有五六秒,冇理佢。
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
幫你按鐘?咩鐘呀?按你對警鐘?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 綠色的石頭 於 2020-10-13 03:38 PM 發表

以前系有無安全套,依家變成有無帶口罩
如果帶住口罩好難睇到人地笑囉

回覆 引用 TOP

夠鐘食藥

回覆 引用 TOP

自戀,大小男人都想吃你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
你個岸久佬訓醒未?
得堆字就想扮靚女?

回覆 引用 TOP

咩年代啊,好正常者

回覆 引用 TOP

引用:

佢地堂食。
個女仔行開去攞嘢果陣,
如果有機會你係俾我望住十幾秒,你會褲都濕埋㗎

回覆 引用 TOP

曱甴基路難行!別太多妄想!看精神科醫生,不要放棄治療!

回覆 引用 TOP

直接問他拿電話號碼,成爲炮友。

回覆 引用 TOP

禮貌者
EE你唸多左

回覆 引用 TOP

咁有冇約定打友誼波?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zxcvbnm741 於 2020-10-12 11:54 PM 發表

是咁的。

話說我同老豆阿妹去大乜乜堂食果陣有個中年阿姑個樣兇神惡剎咁。

說時遲,那時快。突然我感覺到有股怨氣飄過來。

咁小弟咪轉身一望,Oh no,咁就唔小心同左怨氣阿姑四目交投。咁小弟唯有用禮貌而不失尬尷既微笑望一望果位阿姑咁囉。

之後阿妹就打哂眼息咁,好明顯就叫我唔好望。然後老豆就係我耳邊講話:阿仔小心啲丫,老豆我正話觀察左個阿嬸,呢啲老姑婆見到係咁後生靚仔一定會借啲意查你家宅丫 ...
你的故事純粹虛構

如有雷同 實屬不幸

希望唔會係樓樓上嗰位

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2020-10-13 07:55 AM 發表

白痴

提示:支持鍵盤翻頁左 右