• 瀏覽: 28,311
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
好心你啦,40幾歲人都唔撚化,成日性幻想D男人望你,或者真係望你,望你原因係 “咁老都咁姣”

熱賣及精選
引用:
原帖由 20687254 於 2020-10-13 12:45 PM 發表

邊個中女剩女唔係話自己少女樣
明白的了

😎😎😎
事實擺在眼前😏

回覆 引用 TOP

成個謝港姐咁靚?

回覆 引用 TOP

睇完呢篇文, 終於明白點解咁多大媽見到男人都以為個男人想侵犯佢, 有病好及早求醫 記得某區議員嘛?

回覆 引用 TOP

“…你對住我笑乜鳩呢?”, 樓主幻想太多了, 對人微笑係比較禮貌嘅打招呼方式, 並唔係電影中周星星發緊白日夢嘅傻笑😆😂

附件

download.jpeg(8.96 KB)

2020-10-13 01:18 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
所以我就黑面啤住佢都有五六秒,冇理佢。
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
樓主你食藥未?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hsw735 於 2020-10-13 12:57 PM 發表

好心你啦,40幾歲人都唔撚化,成日性幻想D男人望你,或者真係望你,望你原因係 “咁老都咁姣”
只有兩種人會俾人望, 一係好靚, 一係好醜, 我諗樓主應該係後者.

回覆 引用 TOP

拎張相出嚟先討論

回覆 引用 TOP

基佬出機文!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
人地未見過男人著裙,咪多望妳兩眼

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

等你真係殺到個小鮮肉先講,咪一味靠吹

回覆 引用 TOP

引用:

佢地堂食。
個女仔行開去攞嘢果陣,
你係咪諗多左呀,師兄

回覆 引用 TOP

引用:

佢地堂食。
個女仔行開去攞嘢果陣,
有圖有真相呀,大嬸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-13 11:08 AM 發表

應該似趙雅芝多d😏
趙雅芝靚定周慧敏靚?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]