• 瀏覽: 28,314
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
所以我就黑面啤住佢都有五六秒,冇理佢。
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
冇圖冇真相

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-13 12:48 AM 發表

姑姑個樣似周慧敏?
應該似趙雅芝多d😏

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 23:17 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
唔只係冰鮮肉殺手仲係阿伯殺手添,我相信只要唔係好醜樣嘅雌性雄性都會有交配欲

淫娃一名

回覆 引用 TOP

水仙花症病發??

回覆 引用 TOP

夠時食藥啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-10-13 11:25 AM 發表

唔只係冰鮮肉殺手仲係阿伯殺手添,我相信只要唔係好醜樣嘅雌性雄性都會有交配欲
你啱,加多一樣老鹹蟲殺手😫

又一個標準港女性格。

Discuz!
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-13 12:09 發表

你啱,加多一樣老鹹蟲殺手😫
樓主自認

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 23:17 發表

佢地堂食。
個女仔行開去攞嘢果陣,
可憐你「只剩幻想」。悲慘也。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-10-13 12:20 發表

可憐你「只剩幻想」。悲慘也。
留返D想像空間俾人啦!

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-10-13 12:21 發表

留返D想像空間俾人啦!
同意!

回覆 引用 TOP

妄想世界任妳行
自我吹捧好陶醉

tc

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-13 10:16 AM 發表

作得幾精彩呀😂不過我外型係少女樣,唔係大姑樣,所以明顯你老作
邊個中女剩女唔係話自己少女樣
明白的了

😎😎😎

引用:

佢地堂食。
個女仔行開去攞嘢果陣,
自覺比自摸好少少,

2019新冠病毒是美國實驗室成功製造出來的,2019七月美國實驗室已經關閉。但病毒迅速擴散危害人類的,而且不斷變強。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]