• 瀏覽: 28,309
  • 回覆: 165
  • 追帖: 2

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-16 07:30 PM 發表

寫鹹濕小說犯法架。淨間比人捉左咁點算?再講作為老姑婆邊有鹹嘢寫?上次改編左一個網友作品,尷尬
點會犯法啊,之前香討都有成人版啦!
咁你又唔好話自己老姑婆,你只係一個似
趙雅芝的熟女!相信你的故事會帶比大家無
限的想像空間!

人可以無知,但不可以不知道自已的無知!
心態好的人,一輩子都好!
引用:
原帖由 三萬光年 於 2020-10-17 12:58 AM 發表

點會犯法啊,之前香討都有成人版啦!
咁你又唔好話自己老姑婆,你只係一個似
趙雅芝的熟女!相信你的故事會帶比大家無
限的想像空間!
如果有電影公司有興趣,我先再考慮寫一部《一路向西》😏

呢篇文100分,創意無限

回覆 引用 TOP

喱你野1

做人當自強.不理智的就沒有意義嘛.
年輕人需要的不只是薪水,是薪水背後代表的東西,是薪水之外無法統計的價值,我們人在做有意義的事的時候特別快樂.

回覆 引用 TOP

你想點樣,思春嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
所以我就黑面啤住佢都有五六秒,冇理佢。
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
好彩個大姑冇當街發爛渣啫!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-12 11:17 PM 發表

佢地堂食。
呢對後生情侶睇落去似大學生,個男仔幾靚仔,女既都靚女。兩個都著白色衫,望落去乾淨純潔。
個女仔行開去攞嘢果陣,
個男仔望著我微笑,應該維持十秒左右,笑容幾溫暖,我諗佢係想同我打招呼咁解。我心諗:「雖然你幾熱情但係我地係陌生人,我又唔識你,加上你個女朋友仲係度,你對住我笑乜鳩呢?」
所以我就黑面啤住佢都有五六秒,冇理佢。
仲有個矮肥鹹濕老伯望住我,眼神飢渴。咁我知我身材苗條好難唔比阿伯望 ...
收皮啦豬排!望下都黑面以我經診多數不是美女

回覆 引用 TOP

冇真相冇真相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-17 01:32 AM 發表

如果有電影公司有興趣,我先再考慮寫一部《一路向西》😏
一路摸西會有創意D🤣🤣

人可以無知,但不可以不知道自已的無知!
心態好的人,一輩子都好!

回覆 引用 TOP

有埋下文先做得成殺手

回覆 引用 TOP

話唔定系對妳有咩諗法,仲可以發生故仔

回覆 引用 TOP

最緊要諗到藉口開帖

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

你係咪諗多左咋?

回覆 引用 TOP