• 瀏覽: 1,348
  • 回覆: 23
  • 追帖: 2
上個星期岩岩過左25歲生日即刻覺得自己皮膚差左冇以前咁好T^T人地話一過左25歲每年膠原都會Keep住流失係咪真架?

熱賣及精選
會呀,我都覺得皮膚鬆咗,而家有keep住做機,先冇咁殘咋!

引用:
原帖由 雨中高裙 於 2020-10-12 04:12 PM 發表

上個星期岩岩過左25歲生日即刻覺得自己皮膚差左冇以前咁好T^T人地話一過左25歲每年膠原都會Keep住流失係咪真架?
唔會就呃你嘅,盡快幫皮膚保養保養下啦

引用:
原帖由 sammi1030 於 2020-10-12 05:06 PM 發表

會呀,我都覺得皮膚鬆咗,而家有keep住做機,先冇咁殘咋!
我都係咁話,有做機同冇做皮膚好大分別

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中高裙 於 2020-10-12 04:12 PM 發表

一路無做開機都唔多覺自己啲皮膚差, 但係一做完機之後就發覺原來真係會唔同咗, 做完機之後就覺得自己啲皮膚緊緻咗同有光澤咗, 所以女仔係真係要keep, 越早開始會越好, 我宜家日日都會喺屋企拎住部機去同自己做facial

可以飲d膠原蛋白補充品
我知有隻可以一枝補充人體每日最大膠原吸收量
有興趣可pm

回覆 引用 TOP

引用:

我宜家30中 , 我係到30先開始內外保養,我都後悔遲左。😞 好在 暫時人地都唔覺得我30中

可以試吓做膠原BB機,會覺得好過飲膠原蛋白補充品(可能我懶,有時唔記得飲),已經做咗差唔多6次,感覺唔錯,三~四個星期打一次,價錢都合理,千幾蚊一次,之後會keep住做

引用:
原帖由 mymycony 於 2020-10-14 03:42 PM 發表

唔會就呃你嘅,盡快幫皮膚保養保養下啦
要點樣保養啊? 我試過做普通個D 清潔保濕facial好似冇乜用咁

引用:
原帖由 christy628 於 2020-10-15 01:47 AM 發表

一路無做開機都唔多覺自己啲皮膚差, 但係一做完機之後就發覺原來真係會唔同咗, 做完機之後就覺得自己啲皮膚緊緻咗同有光澤咗, 所以女仔係真係要keep, 越早開始會越好, 我宜家日日都會喺屋企拎住部機去同自己做facial ...
其實我都好認同你咁樣講法嘅,做左機皮膚真係差好遠,不過我都成年幾冇係出面做過,有冇邊間做得好

引用:
原帖由 金融中女 於 2020-10-17 12:03 PM 發表

我宜家30中 , 我係到30先開始內外保養,我都後悔遲左。😞 好在 暫時人地都唔覺得我30中
聽完你咁講我真心覺得而家開始就要保養,即刻搵下邊度有facial做先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金融中女 於 2020-10-17 12:03 PM 發表

聽完你咁講我真心覺得而家開始就要保養,即刻搵下邊度有facial做先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 008500 於 2020-10-18 12:02 AM 發表

可以試吓做膠原BB機,會覺得好過飲膠原蛋白補充品(可能我懶,有時唔記得飲),已經做咗差唔多6次,感覺唔錯,三~四個星期打一次,價錢都合理,千幾蚊一次,之後會keep住做 ...
你係邊度做啊?咩機做啊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中高裙 於 2020-10-19 10:45 AM 發表

要點樣保養啊? 我試過做普通個D 清潔保濕facial好似冇乜用咁
我覺得你可以試下去做L記既treament,佢地有一個獨有嘅升級版細胞XX系統,針對我每個人唔同性質嘅皮膚,由肌底開始幫我地皮膚做保養更生

引用:
原帖由 雨中高裙 於 2020-10-20 11:06 AM 發表

其實我都好認同你咁樣講法嘅,做左機皮膚真係差好遠,不過我都成年幾冇係出面做過,有冇邊間做得好
我買咗啲機返屋企自己做呀, 宜家都唔會想喺出面做facial, 喺屋企做方便好多同埋慳好多錢, 宜家一得閒就會喺屋企做機, 效果好好呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]