• 瀏覽: 3,269
  • 回覆: 8
我加拿大同手腳好多毛毛,但又想夏天著背心短褲,本身想去做脫毛架
點知前排美容院關左,到最近先開返
都差唔多秋天啦,好似都唔會著背心短褲,諗緊仲去唔去做脫毛好
有冇sis比到意見我?

熱賣及精選
引用:
原帖由 princess.X 於 2020-10-13 03:43 AM 發表

有拍拖就脫
冇拖拍唔洗脫

脫完都係自己睇 冇人睇
想著背心,就算無拖拍,唔脫毛著背心都多人驚啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carcarmench 於 2020-10-14 11:26 AM 發表

做laser仲好啦,自己清又清唔乾淨,同埋脫毛要脫好多次,秋天脫到下年夏天就差唔多
總共要做幾多次架?我未做過laser脫,同埋驚出去美容院會比人hard sell

引用:
原帖由 carcarmench 於 2020-10-15 10:24 AM 發表

6-8星期脫一次,脫6-8次就減少到八成毛毛,你可以試去More Bxxu度做,我係個到做左好耐,唔hard sell而且好多package優惠,最緊要有永久保養,保養好重要 ...
想問保養即係點,係咪之後再出毛可以免費去清?

引用:
原帖由 carcarmench 於 2020-10-21 10:56 AM 發表

係呀,唔係間間公司都有保養架
好多公司都係兩年內可以去保養一定次數,過左之後想再清毛就要再脫過
我做開個間係永久脫毛,所以唔洗比錢再搞過 ...
明白,謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園肥豬豬 於 2020-10-22 11:12 AM 發表

脫毛膏吧仲系
用脫毛膏脫唔乾淨又痛,唔咁中意

引用:
原帖由 chongloonc 於 2020-10-22 11:41 AM 發表

你係咪話用假貨假機個間? lumiere?   出咗名喎喎。勁Lumiere多打手喺度賣廣告
多謝sis提醒,咁我唔搵呢間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬寒珍貴的盒子 於 2020-10-23 10:17 PM 發表

我系女孩子,汗毛還特咪重,也系天天想脫毛。
另一個原因就係想脫毛,無咁大陣汗味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkaytang244 於 2020-10-27 12:45 PM 發表

同埋會脫唔乾淨,想一勞永逸真係脫毛最好
係,所以我先想試下激光脫毛,不過錯過左呢個暑假

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]