• 瀏覽: 3,268
  • 回覆: 55
我加拿大同手腳好多毛毛,但又想夏天著背心短褲,本身想去做脫毛架
點知前排美容院關左,到最近先開返
都差唔多秋天啦,好似都唔會著背心短褲,諗緊仲去唔去做脫毛好
有冇sis比到意見我?

熱賣及精選
吾急咪自己做蜜蠟或者脫毛膏清囉 反正秋天都吾會成日比人睇

秋天脫仲好啦

回覆 引用 TOP

有拍拖就脫
冇拖拍唔洗脫

脫完都係自己睇 冇人睇

男人還脫毛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jo2lam2 於 2020-10-12 05:52 PM 發表

吾急咪自己做蜜蠟或者脫毛膏清囉 反正秋天都吾會成日比人睇
做laser仲好啦,自己清又清唔乾淨,同埋脫毛要脫好多次,秋天脫到下年夏天就差唔多

引用:
原帖由 princess.X 於 2020-10-13 03:43 AM 發表

有拍拖就脫
冇拖拍唔洗脫

脫完都係自己睇 冇人睇
衛生問題,同埋著背心比堅尼一定要脫

引用:
原帖由 camcamx3 於 2020-10-12 03:56 PM 發表

我加拿大同手腳好多毛毛,但又想夏天著背心短褲,本身想去做脫毛架
點知前排美容院關左,到最近先開返
都差唔多秋天啦,好似都唔會著背心短褲,諗緊仲去唔去做脫毛好
有冇sis比到意見我? ...
而家脫好過冬天先去脫啊,冬天'la'起件衫凍到乜咁,同埋D美容院有唔少脫毛優惠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 princess.X 於 2020-10-13 03:43 AM 發表

有拍拖就脫
冇拖拍唔洗脫

脫完都係自己睇 冇人睇
想著背心,就算無拖拍,唔脫毛著背心都多人驚啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carcarmench 於 2020-10-14 11:26 AM 發表

做laser仲好啦,自己清又清唔乾淨,同埋脫毛要脫好多次,秋天脫到下年夏天就差唔多
總共要做幾多次架?我未做過laser脫,同埋驚出去美容院會比人hard sell

引用:
原帖由 camcamx3 於 2020-10-14 05:39 PM 發表

總共要做幾多次架?我未做過laser脫,同埋驚出去美容院會比人hard sell
6-8星期脫一次,脫6-8次就減少到八成毛毛,你可以試去More Bxxu度做,我係個到做左好耐,唔hard sell而且好多package優惠,最緊要有永久保養,保養好重要

.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carcarmench 於 2020-10-15 10:24 AM 發表

6-8星期脫一次,脫6-8次就減少到八成毛毛,你可以試去More Bxxu度做,我係個到做左好耐,唔hard sell而且好多package優惠,最緊要有永久保養,保養好重要 ...
呢間係咪用755機?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]