• 瀏覽: 11,515
  • 回覆: 113
  • 追帖: 1
今年31歲, 身高5尺10, 瘦底, 樣子正常(唔少人讚我靚但話自己靚又會俾人叫貼相, 所以大家當正常就得)
大公司做, 中層稍為偏下, 月入8萬, 有值7百萬私樓收租, 另外現在同父母同住值$1000萬既私樓
我唔係GAY, 但如果女仔知道我未拍過拖, 會覺得我係咩人?

純粹問下, 因為我打算一路單身, 謝絕一切有目的既PM

熱賣及精選
咁樓主係咪淨食女呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold18 於 2020-10-12 03:29 PM 發表

今年31歲, 身高5尺10, 瘦底, 樣子正常(唔少人讚我靚但話自己靚又會俾人叫貼相, 所以大家當正常就得)
大公司做, 中層稍為偏下, 月入8萬, 有值7百萬私樓收租, 另外現在同父母同住值$1000萬既私樓
我唔係GAY, 但如果女仔知道我未拍過拖, 會覺得我係咩人?

純粹問下, 因為我打算一路單身, 謝絕一切有目的既PM ...
我唔直接去答你,用例子答。

我頭先去街, 想食野。見到有兩間差唔多係連住既茶餐廳

一間呢個鐘數係主要賣潮州粉麵,另一間係車仔麵,潮州粉麵果間係門口睇到 D 麵幾錢碗, 跟野飲/油菜又幾錢(當然係平過就咁叫)。 車仔麵果間無得睇係咩價錢

因為我好耐無食過車仔麵,所以揀左車仔麵 (但係我既習慣係, 唔列明價錢既餐館我係一律唔去,今次係例外,係一次好悲哀既例外 )

入到去車仔麵間野,粗幼麵果 D 9蚊,出前一丁 11蚊,餸貴既 $6、平既 $5。 我食開三餸,淨係碗麵已經 $28,野飲無得平,11蚊凍飲

食就要埋單 $39,仲未計我想叫埋油菜

我再望下佢個 "廚房" (車仔麵通常係o係出面架嘛) 一定唔算係乾淨果隻

我問佢「有無平 D 既野呀咁」

佢話有, $10 腸份,$10 粉果(佢建議) ,10蚊三隻粉果

我--->即走

跟住去左果間潮州粉麵,雙拼麵 + 油菜 + 野飲埋單 $35

仲要食左好靚既豬手,三舊有半個拳頭咁大既豬手,(仲要我碗係雙拼麵, 有兩樣餸),三舊豬手食晒

上面講左乜野,自己參透下啦。

行得上得擂台 , 就唔好輸
輸 , 你就怯成世
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-12 03:58 PM 發表

一間呢個鐘數係主要賣潮州粉麵,另一間係車仔麵,潮州粉麵果間係門口睇到 D 麵幾錢碗, 跟野飲/油菜又幾錢(當然係平過就咁叫)。 車仔麵果間無得睇係咩價錢

因為我好耐無食過車仔麵,所以揀左車仔麵 (但係我既習慣係, 唔列明價錢既餐館我係一律唔去,今次係例外,係一次好悲哀既例外 )

入到去車仔麵間野,粗幼麵果  ...
利害,完全明白師妹所講,今時今日男女之間既鴻溝

回覆 引用 TOP

眼光太高

回覆 引用 TOP

唔需在意人哋點睇,自己活得開心做自己就好。

回覆 引用 TOP

31歲仲未拍過拖,做人仲有乜嘢人生意義,有冇去撳鐘仔先!你日日撳鐘仔,梗係唔使拍拖啦!

又有幻覺

回覆 引用 TOP

扮勇武啦 呃下肥天使蝦條容易啲

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-12 03:58 PM 發表

入到去車仔麵間野,粗幼麵果  ...
有料

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold18 於 2020-10-12 03:29 PM 發表

純粹問下, 因為我打算一路單身, 謝絕一切有目的既PM ...
唔怪之得未拍過拖啦

回覆 引用 TOP

引用:

鄉吓仔?

土包子

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

我支持你一路單身!!

回覆 引用 TOP

月入8千呀⋯⋯

回覆 引用 TOP

你係咪處男?🤪

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]