• 瀏覽: 451
  • 回覆: 11
男人三張幾,同ex分開了一個月多啲,好唔慣
以前咩都兩個人,而家得返我一個。
朋友個個要返工,佢地有佢地自己生活,無可能日日陪到我。最多都係隔住個電話,好耐先傾一兩句計。
我已經令自己忙起來,但忙完想搵人傾下都無。
想識個新嘅另一半,但可惜圈子入面無晒單身。個個都話做義工,入興趣班咁識,但我以前都試過,hi bye居多。
我應該點?

熱賣及精選
打丁,保證射一篤馬上心曠神怡。

回覆 引用 TOP

調整心態,儘快走出,開心過好每一天!!

引用:
原帖由 海島捉名錶 於 2020-10-11 07:58 AM 發表

調整心態,儘快走出,開心過好每一天!!
其實已經好少因為失戀而難過,只係唔知有咩實際方法可以再識令生活好啲大啲,順手識下另一半咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newday99 於 2020-10-11 06:55 AM 發表

男人三十,同ex分開了一個月多啲,好唔慣
朋友個個要返工,佢地有佢地自己生活,無可能日日陪到我。最多都係隔住個電話,好耐先傾一兩句計。
想識個新嘅另一半,但可惜圈子入面無晒單身。個個都話做義工,入興趣班咁識,但我以前都試過,hi bye居多。
我應該點? ...
呃蝦條蕉素…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newday99 於 2020-10-11 06:55 AM 發表

男人三十,同ex分開了一個月多啲,好唔慣
我應該點? ...
上香討係正確途徑。

天是蔚藍的

回覆 引用 TOP

One four one啦

回覆 引用 TOP

怪就怪你迫走人

回覆 引用 TOP

引用:

男人三張幾,同ex分開了一個月多啲,好唔慣
我應該點? ...
香討情愛版大把單身靚女,你試下pm佢地:
@Bmw118i
@追魂妹~

回覆 引用 TOP

剛剛失戀就系感覺寂寞難耐,去搵一個就好了,可以彌補感情嘅空白。

回覆 引用 TOP

我都分左手半年左右搵緊男朋友

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]