• 瀏覽: 24,573
  • 回覆: 128
自卑變成自大

熱賣及精選
引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2020-10-11 02:21 AM 發表

成日話自己冇野多,$多,其實就係工盤佬3萬幾。成日吹話成4萬蚊一個月唔知點洗。俾1萬老婆就同其他人講佢老婆係富婆。最近我同太太終於買到樓,末裝修上去參觀下,差唔多全屋俾佢彈話唔好。又話偏又話唔實用,用料差,遲下實滲水。其實佢住唐樓間房係露台搭出黎,落大雨會水浸。我最後頂唔順講偏都係多十分鐘路程,又唔洗你行,點知佢話,請我都唔會黎😂。 ...
樓主,你自己又喺既,你無啦啦叫你妹夫去睇你新居做乜呢?盞比你妹夫眼紅你,奉勸你買咗樓就唔好周圍講啦,連親戚的都唔好講,自己知自己算喇。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-10-18 10:33 AM 發表

我屋苑 沒有一間少過一千萬嘅單位, 呢啲屋苑在香港 少説近百個, 主要是樓価升值, 住幾千萬樓的人 至少 超過十萬個家庭。
吹水吹到呢 ......

引用:
原帖由 cora881 於 2020-10-18 12:58 PM 發表

吹水吹到呢 ......
可能你連香港有幾多個 千萬以上單位 都唔知⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-10-18 01:25 PM 發表

可能你連香港有幾多個 千萬以上單位 都唔知⋯
你知道有幾多個千萬以上單位🤔

分手

少D見面咯

佢有自己的樓嗎?沒有就是嫉妒

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2020-10-11 02:21 AM 發表

成日話自己冇野多,$多,其實就係工盤佬3萬幾。成日吹話成4萬蚊一個月唔知點洗。俾1萬老婆就同其他人講佢老婆係富婆。最近我同太太終於買到樓,末裝修上去參觀下,差唔多全屋俾佢彈話唔好。又話偏又話唔實用,用料差,遲下實滲水。其實佢住唐樓間房係露台搭出黎,落大雨會水浸。我最後頂唔順講偏都係多十分鐘路程,又唔洗你行,點知佢話,請我都唔會黎😂。 ...
小事一樁

對方言行實屬平常, 大可不理, 只是樓主太入耳投入, 對無相干的人, 其實無必要俾咁大反應

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]