• 瀏覽: 1,756
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
熱賣及精選
引用:
原帖由 天天怪西瓜 於 2020-10-10 02:14 PM 發表

只要想減肚子,肚子肉肉太多了,哈哈
我啱啱喺呢一個post到講有咩方法可以減肚腩, 其實可以用N字頭既機幫助減肚腩既, 我識得有啲媽媽都係靠添置咗呢部機去減肚腩呀收手臂呀咁, 見到出嚟個效果都好好, 如果有興趣知道多啲既話, 可以PM我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天天怪西瓜 於 2020-10-10 02:14 PM 發表

最健康應該就做運動,買張瑜伽墊加個人就搞掂
怕麻煩依家有好多代餐食品

回覆 引用 TOP

我試過好多種減肥方法
最後得出一個結果
原來白飯減肥係最健康最好最有用最快

回覆 引用 TOP

引用:

食supplement 減低食慾,再去join gym, 一星期4次

堅持鍛煉運動,控制飲食;瞓前做仰臥起坐。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貴肥沃的天才 於 2020-10-20 03:14 PM 發表

食supplement 減低食慾,再去join gym, 一星期4次
係呀, 有隻吸油丸都好正, 食嘢前食佢先就唔會咁易肥

引用:
原帖由 christy628 於 2020-10-20 04:25 PM 發表

有幾正先

引用:
原帖由 貴肥沃的天才 於 2020-10-20 04:35 PM 發表

有幾正先
佢除咗可以吸油之外, 仲可以減少糖分同脂肪既吸收,咁就唔驚食多咗嘢啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christy628 於 2020-10-20 04:25 PM 發表

食supplement 減低食慾 🙆‍♀️

回覆 引用 TOP

卷腹運動,每天按摩肚子,繞着肚臍,順時針100下,逆時針100下,每天3次,加快腸道通暢,排除宿便。

母鸡的理想不过是一把糠。

回覆 引用 TOP

肚肚肉肉好難減,我堅持一年了,不注意就返回了。不管咋見要堅持哦

回覆 引用 TOP

食營養餐囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]